Test, szellem és emberi kapcsolatok: A rendszeres jakuzzi használat pozitív hatásai

Ön is kimerültnek érzi magát a munkából hazaérkezve, és képtelen megfelelő módon ráhangolódni a családi életre? Képzelje el, hogy napja egész másfajta befejezéssel ér véget: izgatottan átlépi a küszöböt, hogy maga mögött hagyva minden aggodalmat, végre elmerülhessen saját, külön bejáratú masszázsmedencéjében.


A stresszes életvitel, a kialvatlanság hatalmas károkat okozhat, kis odafigyeléssel azonban gátat szabhatunk az ártalmas behatásoknak. A HotSpring masszázsmedencék nem csupán izmainak és ízületeinek kínálnak felfrissülést: a test ellazítását szellemi regenerációval ötvözik, mindezt ráadásul saját kertjébe, mindössze karnyújtásnyira öntől.

Ráadásul szeretteivel is megoszthatja ezt az élményt, így lágy habok közötti kikapcsolódás minőségi időtöltéssé válik: a medencében megszűnik a körülöttünk lévő folyamatos zaj és interakcióra buzdító online értesítések – nincs social media, nincsenek emailek, csak a friss levegő, s a lehetőség arra, hogy mély beszélgetésekbe bonyolódjunk családtagjainkkal.

 

A SpaTrend július 6-án és 7-én különleges nyílt nappal várja a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermeibe Ürömön, a MAX City bevásárlóközpontban, Nyíregyházán, illetve az Aura Spa üzletében, Veszprémben, és ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium termékek széles választékát!