3 érv a nyári jakuzzi vízcsere mellett

A masszázsmedencék vízcseréjét általában nem nyáron végzik a nagy forróságban, pedig ennek is megvan a maga szépsége és haszna.


1. A nagy melegben ugyan nem vágyunk a megerőltető munkára, de vízzel dolgozni még ilyenkor is kellemes. A nyári vízcserében az a legjobb, hogy nem kell aggódnia amiatt, vizesek leszünk-e vagy sem. Még kis véletlen zuhany még könnyebbé teheti a munkát!

2. A télen és tavasszal is gyakran használt medencéknek nyáron sincs pihenés. A gyakori használat pedig gyorsabb koszolódást eredményez, így ha nyár végére is szeretné megőrizni vize tisztaságát, jól  teszi, ha beiktat egy vízcserét. A vízcsere előtt bevetett SpaClean tabletta a csőrendszerből és a nehezen elérhető helyekről is eltünteti a lerakódásokat, így a feltöltés után egy valóban minden ízében kristálytiszta medencét kap vissza.

3. Nyáron nemcsak az emberek, hanem a növenyek is szívesen veszik a plusz vizet. A medence szürke vizét bátran felhasználhatja tehát növény vagy terasz locsolásra, netán autómosásra. Így ezek a nyári klasszikusok sem követelnek még több vízfogyasztást.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, árnyékolóját vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi bútorait is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.