Apró trükk, hogy olcsóbban vehesse a jakuzzit

A kikapcsolódást és egészséges életvitelt képviselő jakuzzik egyre több helyen és egyre több ember számára elérhető opció, ha wellnessben gazdag életet szeretne élni. Hogyan találhatja meg a legjobb ár/érték arányú jakuzzi? Adunk egy tippet!


Mint mindennek, a jakuzzinak is megvan a főbb szezonja, amikor kevésbé valószínű, hogy akciókkal várnak a forgalmazók. Ellenben a szezon előtt, tehát főleg tavasszal és nyár végén) mindig találni egy-két ütős ajánlatot, ha masszázsmedencét venne vagy újra cserélné régebbi darabját. Mit keressen az, aki szezonban vásárolna?

A masszázsmedence vásárlás egy körültekintő döntési folyamat eredménye, ami gyakran a tényleges kipróbálást jelenti. Így lehet a legkönnyebben felmérni, hogy mennyire nekünk valók a székek, mennyire testre szabottak a jetek és hogy elég lesz-e a hely a család minden tagjának. Az ilyen próbafürdésekre a nagyobb szalonok mindig tartanak bemutatómedencéket, amelyben elmerülhetnek a vásárlók.

A bemutatótermi autókhoz hasonlóan az ilyen medencék értékesítése csökkentett áron történik, így érdemes ezekre a kivételes akciókra is gondolni vásárláskor. A Spatrend Kft. most egy hatszemélyes Glass masszázsmedencét dobott piacra így, ami most 42%-os kedvezménnyel lehet az öné.