Ne vegyen több felfújhatós medencét!

Már írtunk arról, hogy idén mi is igyekszünk csatlakozni a Műanyagmentes júliushoz, illetve szeretnénk adni egy-két tippet, hogy hogyan lehet az ön háztartása, kertje, wellness tere egy kicsivel zöldebb, anélkül, hogy nélkülöznie kelljen a luxus érzését.


Abban mindenki egyetért, hogy a környezettudatosság a tudatos vásárlásnál kezdődik. Fontos végiggondolnunk, hogy amit éppen vásárolni készülünk mennyire környezetbarát, illetve hogy mennyire jó minőségű, strapabíró és tartós, hiszen nem mindegy, hogy az adott terméket pár hónapig tudjuk csak használni, vagy akár évtizedekig is.

A Softub medencék tökéletesen helyettesítik az egyszer használatos, egy nyári, silány minőségű medencéket, hiszen könnyűek, bárhova egyszerűen magunkkal vihetjük őket és bárhol telepíthetjük mindössze pár perc alatt. Különleges Leathertex külső borítása garantálja, hogy sem eső, sem hó, sem fagy, sem az égető nap nem tud kárt tenni medencénkben és hosszú évekig használhatjuk probléma nélkül. De a Softub medencék nem csak emiatt „zöldek”: az energiatakarékosság jegyében a motor által termelt hőt a fürdővíz melegítésére használja fel, illetve a medencénket napenergia felhasználásával is üzemeltethetjük.

Gondolja végig, mennyivel gazdaságosabb és környezetbarátabb megoldás egy Softub medence, mint évről évre beruházni egy olyanra, ami valószínűleg nem éri meg a következő szezont. Nézze meg Softub medencéinket itt és válassza ki az önnek legjobban tetsző darabot. Július 31-ig pedig még jobb áron vásárolhatja meg Softub medencéjét az első Nagy Softub Vásár keretein belül.