Masszázsmedence, aminek kisebb a teljesítménye, mint egy hajszárítónak

Masszázsmedencét szeretne, de tart a felmerülő költségektől? A Softub medence esetében nem kell tartania rejtett összegektől vagy hatalmas villanyszámlától, havi fent tartási költsége mindössze 3000 forint. Túl szép, hogy igaz legyen?


Bármennyire is hihetetlenül hangzik, a világ legpuhább és legcsendesebb masszázsmedencéjének kikiáltott Softub tényleg ennyibe kerül, még télen is. Mi a titka? A puha falú medence teljes mértékben hőszigetelő anyagból készült, amit korábban thermo tetők gyártásához használtak.

Mivel a medence minden centimétere kiválóan tartja a hőt a 800 W-os teljesítmény is elég, hogy felfűtse a vizet és működtesse hidromasszázst nyújtó befúvókat.

Legyen saját wellness eszköze napi egy kávé áráért még most, augusztusban, hogy már a meleg vízben élvezhesse a közelgő ősz egyre hűvösödő napjait!

Softub masszázsmedence vásárra invitálunk augusztus 13 és 17 között titeket. A Softub masszázsmedencék eddigi legnagyobb választékával, akár azonnali átadással választhatod ki Softub medencédet.