Egy masszázsmedence, ami olyan könnyű, hogy akár a nyaralóba is magaddal viheted

Ha a masszázsmedencékre gondolunk, még mindig a helyhez kötöttség jut eszünkbe, pedig a Softubok esetében alig 50 súlyt kell mozgatni. Teljes gépezettel együtt! Ennél könnyebb áthelyezni és magaddal vinni egy masszázsmedencét nem lesz!


Puha, hőszigetelő anyagból készülnek a több színben is elérhető Softub masszázsmedencék, amiket nem csak csekély súlyuk miatt könnyű mozgatni, de kerek formájuk is segít ebben. Akár a nyaralóba vinnéd magaddal, akár csak a kert vagy terasz egy más részébe helyeznéd át, két ember erejével könnyedén megteheted. Viheted lakásba vagy télen a télikertbe, a mobilitása magával ragadó és rengeteg lehetőséget tartogat.

Gyerekek és idősek mellé különösen ajánlott, mert nincsenek a víz alatt rejtett, éles felületek, a külseje mellett a belseje is puha és kényelmes.

Puhasága és súlya mellett újabb nagy előnye, hogy hangszigetelt motorjának köszönhetően, kivételesen csendes, így városi környezetben sem okoz majd gondot a szomszédoknak vagy a csöndet kedvelő családtagoknak.

Csendességének köszönhetően hallhatod a madarak csicsergését és a tücsök ciripelését is, ha a nyaralódba is magaddal vinnéd! Élvezd ki a tökéletes nyugalmat esténként vagy kezd a napot egy lazító fürdővel! Meglátod, egész más emberként térsz majd haza a nyaralásból!