Töltsd fel arcbőrödet kollagénnel, fájdalom nélkül

A bőr egy rendkívüli szerv, aminek elsődleges feladata a védelem, de ahogy idősebbé válunk, úgy csökken a bőrünk alkalmazkodó és védő képessége is. Egyre jobban látszik rajta életmódunk és a környezeti hatások is nyomot hagynak az arcunkon. Ezért fontos, hogy támogassuk a bőr védekező mechanizmusát és normális működését, és persze az sem baj, ha ez simább és erősebb bőrrel jár!


Egy ilyen bőrhelyreállító, támogató és tápláló kúrát kínál a QMS Medicosmetics, amely egyedülálló és szabadalmaztatott eljárása révén képen a bőrön át bejuttatni a kollagént a szervezetbe, fájdalmas beavatkozás nélkül. A hét napos kúra egy könnyen felszívódó, nagy hatóanyag koncentrátumú kollagén szérumot hív segítségül, hogy a bőrt megfiatalítsa, ápolja, védje és fiatalítsa.

A mindössze 3 ml-es koncentrátum olyan hasznos alanyagokat tartalmaz, amelyek kisimítják, feltöltik a bőrt, serkentik természetes kollagéntermelését, miközben a készítményben lévő kollagénmolekulákat is beépíti a bőrbe, emellett rugalmasabbá teszik a bőrt és felvértezik a környezeti hatások ellen. A szérumnak ugyanis erős antioxidáns hatása van, hogy az UV sugárzás negatív erejét ellensúlyozza.

"Kisimult, felfrissült tőle a bőröm. A barátnőim is megkérdezték, hogy mit csináltam." Vámosi Piri

A hét napnyi szérumot be tudod építeni a normális bőrápolási rutinodba, és már egyetlen nap után is láthatod a pozitív változást. Ahogy azt a vendégek is megtapasztalták "...már a 2. nap után reggelre teltebbnek, feszesebbnek láttam a bőröm...". A Collagen Concentrate 7-days System visszaforgatja az idő kerekét és nemcsak beépíti a szép és fiatalos megjelenéshez szükséges hatóanyagokat, de a bőr természetes kollagéntermelődését is felpörgeti, így mélyreható változásokat hoz a bőr működésébe. Tényleg visszahozva azokat az időket, amikor még a bőr ereje teljében volt.

A kúrából létezik egy napos verzió is, ha szeretnéd kipróbálni a készítmény hatásosságát a saját bőrödön!