A nyári szárazság ellen habkönnyű hidratáló

Bármilyen ellenálló is a bőrünk a nyári meleg, a változó időjárás és a szárazság próbára teszi védekező képességét. Mit lehet tenni a száraz, irritált és érett bőrrel, aminek már egy könnyű hidratáló sem hoz tartós enyhülést? Ilyenkor jöhet a medikozmetikum.


A bőrszárazságnak vannak jól felismerhető jelei, de még mielőtt elkezdene feszülni vagy viszketni bőr már érzékelhető a probléma arcmosáskor. Ha az arc egy sima vizes lemosás után húzódni kezd, az azt jelenti, hogy bőr nedvességpótlásra szorul. Ilyenkor kerülnek képbe a hidratálók, de a nagy melegben nem mindegy melyiket választjuk. Egy könnyen lélegző és gyorsan felszívódó készítményt öröm használni, míg a nehéz, zsíros készítmények viselése kínszenvedés (és felesleges) lehet.

A  díjnyertes !QMS Medicosmeticsnek szerencsére van megoldása a nyári bőrszárazságra, amely érett bőrön érvényesül leginkább, de használata kortól függetlenül ajánlható. A habkönnyű Liquide Protein pótolja a bőrben a nedvességet, és egy védőréteget képez az arc felületén, hogy megelőzze az újbüli kiszáradást.

Használat után azonnal érezhető a váltoás: a bőr tapintása puha és selymes lesz, a bőrfeszülés megszűnik és helyreáll az egészséges mikroflóra.