A tökéletes utazószett őszi nyaralásokhoz

Az utazások megannyi izgalommal kecsegtetnek, de a pakolás idegőrlő folyamata ebben nem igazán tartozik bele. A megfelelő ruhák, cipők, kiegészítők és kozmetikumok kiválasztása nehéz feladat, de ez utóbbival nem lesz több gondja, a !QMS Medicosmetics úti csomagjának hála!


A háromszoros díjnyertes !QMS Medicosmetics összeállította a tökéletes utazószettet, amelyet nyáron, télen, városban és tengerparton is bátran használhat. Az orvosi tisztaságú, bőrbarát alapanyagok még a legvadabb napsütés közepette sem allergizálnak, sőt, nyugtatják, ápolják és hidratálják a bőrt az extrém körülmények között is.

A stílusos neszesszerben érkező szett kiszerelése minden terméknél 100 ml alatt marad, hogy kézipoggyászban is könnyen felvihesse a repülőgépre. Az úti csomag tápláló arclemosó tejet, a bőrt a további hatóanyagok befogadására felkészítő, és a pH értéket helyreállító tonikot tartalmaz. Helyett kapott a szettben egy különleges kollagén szérum, amely védi a bőrt a környezeti károktól és pótolja a rugalmasságért és feszességért felelős kollagént. A kollagén munkáját segíti az érzékeny bőrre is nyugodtan használható Dermabrasive Gel, ami feszesítő peelinggel egészíti ki a kezelést. Az arcbőr ápolását a 24H, kellemes illatú hidratáló krémmel zárhatja, ami nappal és este is azt nyújtja bőrének, amire annak szüksége van.