A zsíros bőrnek is kell a hidratálás

A száraz és a zsíros bőr egymás ellentétének tűnhet elsőre, de alapvetően teljesen más kondíciót ír le a kettő, így egy zsíros bőr is lehet száraz. Ezért fontos a zsíros bőrűeknek is a hidratálás. Mivel?


A száraz bőr nem a zsíros ellentéte. Egész pontosan azt jelenti, hogy a bőr vízhiányos. Ha az arcbőrben nincs elég nedvesség, akkor a bőr ernyedtebb, a ráncok erőteljesebben jelennek meg. Súlyos esetben pedig kellemetlen húzódó érzés, viszketés és bőrpír is előfordulhat. Ez ugyanúgy igaz a zsíros és a normál bőrre is. Ilyenkor kezelni kell a problémát, amihez fontos, hogy elég folyadékot vigyünk be és megfelelő krémeket használjunk. Hogy mit?

Zsíros bőrre tápláló, de könnyen felszívódó krémeket kell felvinni, amelyek már biztosan nem szárítanak tovább. Ilyen a QMS Liquide Proteins krémje, ami védi, feszesíti és feltölti a bőrt. Mivel a krém egyáltalán nem zsíros, így nem ront a bőr állapotán, csak a felmerülő gondot kezeli és erősíti a bőr természetes védelmét is.

Használat után azonnal érezhető, hogy a bőr megkönnyebbül és tapintásra is sokkal simábbá válik. Használata a teljes arc területén ajánlott!