Az esti jakuzzizás pozitív élettani hatásai

Ha alvásproblémákkal küzdünk, az az egész napunkat tönkreteheti, és a napok egymásutánjában csak önmagunk árnyékaként létezünk.. Romlik teljesítményünk, koncentrációs képességünk és közérzetünk is. Szerencsére erre megoldást jelenthet a rendszeres jakuzzi használat! 


És mégis miként kínálhat minderre megoldást ez az egyszerű wellness eszköz? Az alvásproblémák leggyakrabban a stresszre, idegi feszültségre vezethetők vissza, azaz képtelenek vagyunk kikapcsolni, engedni a napközben felgyülemlett kérdések görcsös szorításán. A zaklatott lelkiállapot következtében kialakuló inszomniának köszönhetően egy idő után a fizikai fáradtság következményeivel is számolnunk kell: az immunrendszer legyengülése, vagy a fokozott terhelés számos veszélyfaktort hordoz magában.

A pezsgőfürdőzés során testileg és lelkileg egyaránt feltöltődhetünk: a masszázsmedence a felfrissülés, csend és lazítás színterét testesíti meg otthonunkban. Tudományosan igazolt tény, hogy a meleg vizes fürdőzés idegnyugtató hatással is bír, amit a jakuzzi által nyújtott masszázsélmény még tovább fokoz.

Látogasson el a szeptember 30-ig a SpaTrend Expo Nyíregyházára: a jakuzzi kiállítás és vásár tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát, a hatalmas alapterületű nyíregyházi bemutatóteremben ugyanis élőben megtekintheti az otthoni wellness kiegészítők, hidroterápiás masszázsmedencék, kültéri bútorok és professzionális grillsütők széles választékát, kérdéseire pedig szakembereinktől kaphat választ.