Az öregedés várhat! Nyerd vissza fiatalos és egészséges bőröd egy német módszerrel

A fiatalság titkát sokan és sokfelé keresték, pedig az végig ott rejlett bennünk! Egy német sebészprofesszor rájött, hogyan aknázza ki ezt a bennünk rejlő potenciált és hogyan kompenzálhatja az idő múlásával egyre romló bőrminőséget. A módszerét Szépség Oscar-díjjal jutalmazta a szakma, és ezzel egy új márka, a már itthon is elérhető, QMS Medicosmetics született.


Dr. Erich Schulte helyreállító plasztikai sebészként elsősorban páciensei sebgyógyulását szerette volna elősegíteni, amikor rájött a kollagén nélkülözhetetlen szerepére a bőr egészségében. A kollagén egy óriásfehérje, ami a testet alkotó fehérjék legalább 25%-át adja. Ott van mindenhol! A szemben, a porcokban, a belső szervekben, a hajban és természetesen a bőrben is. Ez a három aminosav láncból álló hélix a test ragasztója, mely összetartja, rugalmassá valamint ellenállóvá teszi a kötőszöveteket és segíti a regenerációt. 

A szervezet maga is termel kollagént, de sajnos 25 éves kor felett egyre kevesebbet és azt is egyre romló minőségben. Egy idő után pedig teljesen leáll a test kollagéntermelése és onnantól kezdve ejtőernyő nélkül zuhanunk. Ennek eredményét láthatjuk mindennap, amikor tükörbe nézünk: a ráncok sokasodnak és mélyülnek, a bőrhibák állandósulnak, a gyógyulás üteme csökken és megjelennek az öregségi foltok.

A Schulte program azonban klinikailag bizonyíthatóan 42%-kal csökkenti a bőröregedés jeleit és 28%-kal növeli a bőr rugalmasságát már 12 héten belül. Fájdalom, szike és minden nemű kellemetlenség nélkül! Hogyan?

A program és a módszer zászlóshajója a kollagénszérum. Ez a különleges szérum mindenféle segédeszköz nélkül képes olyan kollagént bejuttatni a bőr mélyebb rétegeibe, ami ott helyben beépül. Ezzel pótolható az a hiány, ami az öregedés természetes velejárójaként kialakul. Amilyen kézenfekvő ez a megoldás, olyan bonyolult a kivitelezése, hiszen:

"képzelj el egy pingpong labdát (kollagén molekula), amit szeretnél betuszkolni egy méretéhez képest sokkal kisebb lyukon (bőr pórusai). Nem fog menni sajnos. Addig kísérleteztem, míg rá nem jöttem, hogyan tudnám úgy szétszedni a kollagént, hogy az ne sérüljön meg, majd bejuttatni úgy, hogy ne veszítsen a funkciójából." - mesélte a kezdetekről Dr. Schulte.

A hosszú kísérletezés végül sikerrel zárult, amiért ő díjat, mi pedig egy hatékony anti-aging kollagénszérumot nyertünk. A szérumok (Day Collagen Serum, Night Collagen Serum). A rendszeres használat mellett a bőr fiatalossága, rugalmassága és gyors regenerálódása visszatér, így nemcsak erősebb és ellenállóbb lesz az arc bőre, de egészségesebb is.

Ha szeretnéd kipróbálni a medikozmetikum erejét, válaszd a test, lélek és bőr harmóniáját hirdető Yoga szettet, vagy vágj bele a 120 napos programba, hogy minden egyes bőrsejted kicserélésével ugorj vissza 10 évet az időben!