Harmónia és egészség a bőrnek is jár

Ahogy jógával dolgozhatsz a test és lélek harmóniájáért, úgy küzd a bőr egészségének és szépségének harmóniájáért a QMS Medicometics termékcsaládja. A rendszeres használattal fejlesztheted bőröd ellenálló képességét és visszaszerezheted fiatalos ruganyosságod  a tavaszi Yoga szett segítségével!


Fiatalon még természetesnek vesszük, hogy testünk tökéletesen működik és bőrünk is feszesen, ruganyosan védelmez bennünket. Az idő előrehaladtával azonban repedezni kezd a kifogástalan működés páncélja és felütik fejüket az apróbb problémák. Ezeket rendszeres edzéssel és karbantartással azonban minimálisra csökkenthetünk és visszanyerhetjük a régi hibátlanságot! A díjnyertes német luxuskozmetikum most egy olyan csomaggal jelentkezik, amely ehhez a küzdelemhez ad hatékony fegyvertárat, hogy elérhessük újra a test, lélek és bőr csodálatos harmóniáját!

Az 5 terméket tartalmazó csomag 2-3 hónapra elegendő muníciót ad ahhoz, hogy újra felépíthesd bőröd egészségét és visszaadd fiatalos ruganyosságát és energiáit. A bőrápoló rituálét egy minden bőrtípus esetén használható, gyengéd lemosó tejjel kezdd. A Deep Gentle Cleansing Lotion egy ásványi olajoktól mentes mélytisztító lemosó, ami már tisztítás közben is ápolja, hidratálja a bőrünket. Akár sminkelmosásra is használhatjuk a csomagban ugyancsak megtalálható QMS szivacs segítségével, amelynek speciális felületkiképzése jobb eredményt garantál. 

Ez után jöhet a Hydrating Boost Tonic Mist. Kellemese illata kényezteti az orrot, míg a kék folyadék tisztítja és egyensúlyba hozza a bőr pH szintjét. Frissítő hatása miatt akár egész nap használható permetként a nagy melegben.

A bőr előkészítése után jöhet a nagyágyú, a Day Collagen Serum. Ez a bőrbe azonnal beépülő kollagént tartalmazó csoda képes pótolni azt a mennyiséget, amelyet a kor előrehaladásával testünk már nem tud saját maga előállítani. Feszesít, rugalmasságot ad és a bőrhibák kijavításának természetes folyamatát is pozitívan stimulálja.

A bőrápolás utolsó lépése a nagy fokú hidratáltságot adó Hydro Foam Mask. Ez a különleges 2 az 1-ben hab maszkként (ha van időnk egy kis extra kényeztetésre) és hidratálókrémként is tökéletesen működik. Annyira könnyű a textúrája, hogy a nyári melegben, akár leégés után is azonnali megkönnyebbülést jelent a stresszes bőr számára.

A Yoga szett rendszeres használatával ápolhatod, kényeztetheted és feltöltheted a bőröd, hogy újra megtaláld - a fiatalon oly természetesnek tűnő - egyensúlyt a szépségben, hibátlan működésben és erőben.