Luxus pajzs a bőrnek a napsugarak ellen

Téged is egyre többször csalogat ki a napsütés a szabadba? Imádsz kertészkedni, kirándulni vagy a jó levegőn sportolni? Akkor pontosan tudod, hogy a tavaszi napsugarak ellen már erősebb védekezésre van szükség, mint télen. Vértezd fel a bőröd a németek kedvenc medikozmetikumával, amivel ápolhatod és táplálhatod is tested védőbástyáját.


Az anti-aging területén kiemelkedő eredményeket felmutató német QMS Medicosmetics élen jár a bőr ápolásában és erősítésében is. Az egymásra épülő termékek egy olyan rendszert hoznak létre, amelyek megadnak a bőrnek minden támogatást az egészséges és hatékony működéshez. Még azokon a területeken is, amelyeken a szervezet - az évek múlásával - egyre rosszabbul teljesít (pl. kollagén szintézis). A tavaszi napsütésre való tekintettel most egy olyan csomagot állítottak össze, amely segít megőrizni bőröd frissességét az UV sugarak össztüzében is.

A Szett kertészkedőknek egy komplex csomag, amely elsősorban, de nem kizárólagosan a fényvédelemre koncentrál. A hat termékből álló szettel 2-3 hónapig lefedheted a bőrápolásod minden lépését a tisztítástól, a hidratáláson át az ápolásig.

A csomag tartalma:

  • Deep Gentle Cleansing Lotion - ásványi olajoktól mentes és gyengéd hidratáló mélytisztító, amelynek nemcsak az állagát, de illatát is imádni fogod.
  • Hydrating Boost Tonic Mist - alkoholmentes frissítő tonik, ami visszaállítja a bőr normális PH értékét a tisztítás után, frissítő hatása miatt tökéletes a tavaszi, nyári időszakra, akár napközbeni bőrfrissítésre is.
  • Day Collagen Serum - nappali kollagén, azonnali bőrfeszesítő hatású, gyulladáscsökkentő és segíti a bőr természetet védőfunkcióját, hogy jobban megbirkózzon a negatív környezeti hatásokkal.
  • Night Collagen Serum - éjszakai kollagén, ami az éjszakai sejtregenerációban támogatja a bőrt, amitől feszesebb és homogénebb lesz a bőrkép.
  • Hydro Foam Mask - hab állagú hidratáló, amit akár maszkként is használhatsz, amikor egy kicsi kényeztetésre vágysz. Mivel nyugtató és gyulladáscsökkentő hatása is van, ezért akár a leégés után is enyhítheted vele a kellemetlen tüneteket. Azonnal hidratál!
  • Cellular Sun Shield SPF50 PA+++ UVA/UVB Sunscreen Lotion - 50 faktoros fényvédő krém, aminek anti-aging hatása van. Rendszeres használata nemcsak védi a bőrt, de segít csökkenteni a már meglévő hiperpigmentációs (öregségi) foltokat.

A Szett kertészkedőknek minden aktív életet élőnek segít frissen, fiatalosan és egészségesen tartani a bőrét, kijárási korlátozás ide vagy oda! A szettről bővebben is hallhatsz a alábbi videóban! További tippeket a bőrápolásról és a QMS Medicosmetics termékekről itt találhatsz.