Számolj le az ajkak fölötti ráncokkal, fájdalom és botox nélkül

Az ajkak fölötti ráncok alattomosak, mert lassan jelennek meg, de nagyon öregítenek. A függőlegesen húzódó, egyre mélyülő barázdák kialakulásában a száj körüli izmok fokozott használata (dohányzás, rúzsozás) nagy szerepet játszik, de szerencsére a ráncok csökkentése és a terület ápolása botox és fájdalmas beavatkozások nélkül is megoldható.


A természetes és orvosi tisztaságú alapanyagokkal, fájdalom nélkül dolgozó "sebész" nem más, mint a Dr. Schulte plasztikai sebész által szabadalmaztatott QMS Medicosmetics család Lip Line Corrector Lip Serum-ja. A kifejezetten az ajkak fölötti terület kényes bőréhez kifejlesztett könnyű szérum a természetes öregedés és az arcmimika hatására erősödő ráncokat csökkenti számukban és mélységükben. 

A légiesen könnyű és azonnal felszívódó szérum nagy mennyiségű hialuronsavat (a hidratáltságért és feszességért), édesmandula olajat (nyugtatásért és feszesítésért), yam gyökér kivonatot (antioxidánsként, például a dohányfüst negatív hatásai ellen és pigmenthalványítóként), wakame alga kivonatot (ránccsökkentésért és sejtanyagcsere javításáért) tartalmaz.

A napi bőrápolási rutin során, az ajkak fölötti területen helyileg alkalmazható készítmény feltölti a bőrt nedvességgel, amitől az kifeszül és csökken a ráncok mélysége, fájdalmas tűszúrások nélkül. Tartós hatást érhetsz el a szérum rendszeres használata és a QMS bőrápolási rendszer alkalmazása mellett, ami szó szerint visszaforgatja az idő kerekét és bőröd megfiatalodik. 12 hét után már szemmel láthatóan nagy lesz a változás: az ajkak feletti terület üdébb, erősebb és tömörebb lesz. Ráadásul teljesen természetes módon, a bőr saját regenerálódását kihasználva és megtámogatva esszenciális, de bőrazonos hatóanyagokkal.

Ha már nem tudod úgy kirúzsozni a szád, hogy ne aggódj az ajkak fölötti mély ráncok miatt, és még nem találtál speciálisan erre a problémára megoldást nyújtó készítményt, akkor tégy egy próbát a QMS orvoskozmetikai Lip Line Correctore Lip Serummal. A termékből csak egy minimálisat kell az ajkak feletti területre felvinni, így sokáig használhatod, és élvezheted természetes hatását!