Ünnepelje velünk a Globális wellness napot!

A Globális Wellness nap egy 2012-ben útjára indított globális kezdeményezés, hogy a szellemi és testi jólét fontosságára is legyen egy nap, ami felhívja a figyelmet. Ezen a napon az egészséges és boldog életet ünnepeljük, amihez idén a !QMS MEdicosmetics hazai csapata is csatlakozott!


A minden évben június második szombatján megrendezésre kerülő nap szlogenje, hogy "Egy nap is képes megváltoztatni egy egész életet!" Mi is hiszünk abban, hogy a tudatos egészségmegőzés felismerésével és az erre való igény megszületésével az egész életünk jobbra fordulhat, és már az e felé való törekvés és rengeteg boldogságot hozhat az ember életébe.

Ezért szeretnénk mi is egy kis ajándékkal kedveskedni a tudatosan egészségre törekvőknek, és a ma lefoglalt bármelyik spa-hangulatú, kényeztető anti-aging kezelésünk mellé egy ajándék Acitvator feszesítő maszkot adunk ajándékbe.

Ez a hialuronsavval és kollagénnek is feltöltött erőteljesen hidratáló maszk 15 perc alatt is képes visszahozni a bőr ragyogását, feltölteni a vízhiányos bőrt és simítani a bőrképen. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, ünnepje ön is velünk a boldogság, egészséges jólét és tudatosság napját.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télre, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Tudjon meg többet a díjnyertes termékcsalád tagjairól.