Csoki helyett anti-aging termékek kezdvezményeit rejti az adventi naptár

A valódi mellett egy virtuális adventi naptárat is összeállított az anti-aging termékiről híres QMS Medicosmetics. Csakhogy itt most nem csokoládé vagy kozmetikum rejlik az egyes ablakok mögött, hanem kedvezmények! Így biztosan mindenki megtalálja a számára ideálisat.


Minden nap új, nagy értékű kedvezmények és ajándékok rejtőznek az adventi naptár ajtajai mögött, amelyek azonban csak aznapi (online is leadható) vásárlásokra vonatkoznak. Érdemes tehát gyorsnak lenni és folyamatosan követni az ajánlatokat, hogy nehogy lemaradj arról, amire a leginkább szükséged lenne. A hatékony és többszörös világdíjjal jutalmazott termékcsalád kozmetikumai sikeresen veszik fel a harcot az idővel, így akár ajándéknak szánod a minőségi kozmetikumokat, akár saját bőröd táplálására szánod, mindenképpen biztos lehetsz a pozitív eredményben.

 

A teljes bőrápolási rutinhoz szükséges termékek mellett olyan különlegességek is megtalálhatóak a cég palettáján, mint a bőrön át felszívódó kollagénszérum, gép nélkül iontoforézist végző, díjnyertes termékduó vagy a városi szennyeződés negatív hatásait is kivédő Epigen család.

Akik ráadásul december 12-ig, egész pontosan 12:12-ig leadják a rendelésüket, azok között egy Premium Kollagénes Fiatalító arckezelést sorsolnak ki.

Az aktuális ajánlatokról tájékozódhatsz a Facebook oldalon vagy iratkozz fel a hírlevélre és a postaládádban olvashatod őket!