Légszennyezés elleni védelem a bőrnek

Télen több fontos támadásnak van kitéve a bőr. A hideg, a szél, a kevés napfény, a fűtés és a légszennyezés is rajtahagyja nyomát a bőr állapotán. Hogyan védheted ki ezeket és mit tehetsz a városi környezet negatív hatásai ellen, ha nem akarsz költözni?


Elsődleges védelmi vonalként a bőrre hárul a szervezet megóvása a környezeti károktól, amibe nemcsak az időjárás tartozik bele, hanem a városban egyre inkább eluralkodó légszennyezettség. Emellett nem feledkezhetünk meg az ugyancsak növekvő teret nyerő elektroszmogról sem. Kevés a napfény, kevés a friss levegő, viszont nagy a hideg és a szél. A bőr így könnyen elveszíti életteli megjelenését, sápadttá, szárazzá és rugalmatlanná válhat.

A lakóhely és időjárás megváltoztatása helyett, válassz olyan kozmetikumot, amely képes erősíteni a bőrödet, semlegesíteni ezeket a negatív hatásokat és visszaadni bőröd fiatalos ragyogását. A QMS Medicosmetics Epigen szériája pont azért jött létre, hogy a városi környezet kihívásai ellen felvértezze a bőrt, miközben megtartja a korábbi ikonikus termékek anti-aging és bőrtápláló tulajdonságait.

Az új termékek most kisebb (discovery) kiszerelésben is elérhetőek, hogy kipróbálhasd és a saját bőrödön érezhesd a pozitív hatásait. A mintáktól nagyobb, de a lakossági termékektől kisebb kiszerelés lehetővé teszi, hogy az illat, állag és tapintás megtapasztalása mellett a hatásáról is meggyőződhess a hosszabb távú használat során.

Válogass a Discovery és az Epigen termékek közül, és hozd vissza bőröd lehető legjobb állapotát!

Adventi kedvezményekért és különleges ajánlatokért, iratkozz fel a hírlevélre vagy kövesd a QMS életét Facebookon.