Eddig rosszul használtad a szemránckrémed

A szem környékén a legvékonyabb és legérzékenyebb a bőr, ezért különösen fontos, hogy miként ápolod ezt a területet. Mennyi krémre, milyen mozdulatokra és milyen gyakoriságra van szükség? Fogadjunk, hogy legalább az egyiket eddig rosszul csináltad!


A bőrápolás apró finomságait keveseknek tanítják, a többségünk csak vakon repül, próba szerencse alapon, és reklámokra, a termékek leírásaira vagy jobb esetben kozmetikusok és bőrgyógyászok tanácsaira hagyatkozik. Ezért is tartották fontosnak az általános jólétet vagyis wellnesst képviselő SpaTrendnél, hogy az idei Expo műsorában a bőrápolás és a self care is hangsúlyos helyet kapjon. Az alábbi egy órás videóból nemcsak azt tudhatod meg, hogy a németek híres anti-aging termékcsaládjával milyen nagyszerű eredményeket érhetsz el, de a márka szépségnagykövete, a kozmetikus Drávai-Babják Judit hasznos tanácsokat, tippeket ad a mindennapos arcápoláshoz is. Mit, hova és hogyan kenj fel, hogy hosszú távú, pozitív hatást érj el? A videóból ez is kiderül!

A videóban egy teljes esti bőrápolási rutin bemutatásra kerül, minden lépésnél külön kiemelve, hogy hogyan és miként érhető el a maximális ápoló hatás. Arról is fellebben a fátyol, hogy miért kell körkörös mozdulatokat használni a szemkörnyéken és miért nem szabad a szemránckrémeket egészen a szemzugig felkenni. Ha eddig te is teljesen a szemzugig krémezted a szemkörnyéket, netán a a felső szemhéjat a pillákig, akkor feleslegesen pazaroltad a drága készítményeket! Mit tegyél helyette? A kozmetikus ehhez is ad tanácsot a videó végén!

Még több érdekes videóért, praktikáért és nyereményjátékokért, kövesd a QMSMediCosmeticsHungary Facebook oldalát!