Stresszmentes, egészséges bőr a Home Office-ban is

A négy fal közé szorulva könnyen felborulhat a napi rutin az élet minden területén, így a bőrápolásban is. Ne hanyagold el az arcbőr táplálását a home office idején sem, és bőröd meghálálja majd az extra törődést!


Lassan lazulni látszanak a kijárási korlátozás feltételei, de még ki tudja mennyi időnek kell eltelnie, mire minden visszaáll a normális kerékvágásba. Addig is kevesebb napfénnyel, friss levegővel és több képernyőidővel kell megküzdenünk nekünk és bőrünknek is. Támogasd bőröd egészségegét a QMS Medicosmetics Stresszűző csomagjával, amelyet a home office kihívásainak leküzdésére állítottak össze.

A három terméket tartalmazó szett segít, hogy a bőr még ezekben a nehéz időkben is fiatalos, friss és egészséges maradhasson. Használd a 2-3 hónapra elegendő termékeket minden nap, hogy támogasd bőröd nappali védekező és éjszakai regeneráló munkáját. Ehhez nyújt segítséget a gyengéd lemosó tej, a Deep Gentle Cleansing Lotion, ami mentes mindenféle ásványi olajtól, így biztos lehetsz benne, hogy nem tömíti el a pórusaidat, hanem kitisztítja azokat. 

Ezután jöhet az Epigen Pollution Detox Day Serum, hogy semlegesítsd a bezártságból adódó és a folyadékkal, élelmiszerrel bevitt anyagok káros hatásait. A sejtszinten ható, epigenetikus peptidet tartalmazó nappali szérum védi a bőrt és a már meglévő roncsolódásokat is csökkenti, javítja.

Végül jöhet a szett harmadik csodafegyvere, a  Night Collagen Serum, amivel az éjszakai bőrregenerációt serkentheted és beviheted a kívánt mennyiségű kollagént, hogy elősegítsd a bőr feszességét. Ezáltal egészségesebb, ellenállóbb és frissebb bőrképet kapsz majd a négy fal közé zárva is.

Használd őket minden nap a látványos és tartós eredmény érdekében. Ha szeretnél többet megtudni a medikozmetikai család termékeiről és működéséről, keresd fel webshopunkat, ahol most a vásárlás mellé egy ajándék terméket is kaphatsz.