Professzionális arcápolás a mozgás szerelmeseinek

Végre eljött az idő, hogy bűntudat és korlátozások nélkül élvezd a nyár szépségeit és a friss levegőt. Szerezd vissza a mozgás örömét és kirándulj, fuss, szervezz programokat a szabadban. Ne feledd azonban, hogy káros UV sugarak továbbra is kockáztatják bőröd egészségét! Készülj fel és védd bőröd frissességét, fiatalságát és egészségét!


Ehhez állított össze egy hasznos csomagot a díjnyertes német kozmetikai márka, a QMS Medicosmetics. A Mozdulj ki csomag minden olyan terméket tartalmaz, ami segít abban, hogy bőröd a nyáron is szép maradhasson és sikeresen megbirkózzon a kültéri kihívásokkal. A szél, a napsugárzás és a városi szmog is roncsolja bőröd minőségét, amit nemcsak kijavíthatsz a bőr természetes szépségét visszahozó készítményekkel, de nagy részüket meg is előzheted. A bőrazonos, így könnyen beépülő anyagokat és modern technológiai innovációkat ötvöző termékcsalád olyan megoldást kínál, amit könnyű és öröm használni, mindemellett pedig belülről építi és javítja a bőrt.

A finom illatú, gyorsan felszívódó, akár smink alá is bátran használható terméket reggeli és esti arcápoláshoz is alkalmazhatod. A napi rutinodba beépítve hosszútávú és látványos változást hoz majd a bőröd minőségében. A rendszeres használat mellett a bőr üdébb, színe homogénebb, tapintása simább és kellemesebb lesz. A gyengéd lemosó tej és a hatóanyagok felszívódását segítő tonik mellett a Mozdulj ki csomag olyan nagyágyúkat tartalmaz, mint a kollagén szérum. Ez nagy koncentrációjú készítmény visszapótolja a bőrbe a rugalmasságért, gyors gyógyulásért felelős kollagént, ami az idő előrehaladtával egyre csökkenő és romló minőségben van jelen a szervezetben. 

Egy különleges újdonság, az epikenetikára épülő Epigen Pollution Overnight Mask is helyett kapott a szettben. Ez a hab állagú, könnyű maszk a környezeti hatások romboló erejét küszöböli ki és a szmog, az elektroszmog, a stresz káros hatását is csökkenti, javítja. Rövid távon hidratál és nyugtat, de igazi erejét hosszú távon tapasztalhatod meg: sejtszinten gátolja a bőrhibák, bőrpírok és egyéb kellemetlenségek kialakulását az arcon.

A nyári csomag nem lehetne teljes a fényvédő nélkül, így természetesen ebbe a szettbe is került egy színezett hidratáló krém, ami védi a bőrt az UV sugarak káros hatásaitól. A szépen, egyenletesen terülő krém az alapozó kiváltására is alkalmas, mert elfedi a bőr apró hibáit és homogén bőrképet hoz létre, ráadásul könnyen sminkelhetsz is rá. 

Élvezd ki a jó időt és a szabadságot és ne hagyd, hogy a környezeti hatások rányomják negatív bélyegüket bőröd állapotára és megjelenésére!

A csomag tartalma: