Egy arckrém, ami évtizedek óta változatlan

Olyan gyorsan változik a kozmetikai ipar, hogy egy krém, ami évtizedek óta tartja eredeti formáját és minőségét, meglehetősen szokatlan. Mit tudhat, ami miatt a mai kor embere ugyanúgy rajong érte, mint az ezredforduló előtti?


A 24H Cream egy olyan nappali és éjszakai hidratáló krém, ami beépített órájának köszönhetően képes a bőr számára éppen szükséges tápanyagokat adagolni. Ezért lehet nappal is használni, hogy védje a bőrt és erősítse a természetes védekező funkciót, és lehet este is, amikor a regenerálásban nyújt egyértelmű segítséget. Mi a titka?

A QMS Medicosmetics termékei közé tartozó, gyorsan felszívódó hidratáló egy orvos, Dr. Erich Schulte találmánya. Az eredetileg baleseti plasztikai sebészként dolgozó orvos a sebgyógyulás gyorsítását kutatta, amikor rájött a kollagén, a vitaminok és az őssejtek fontosságára. Ezek a bőr számára esszenciális anyagok alkotják immár több évtizede a márka gerincét, ami nemcsak fiatalítja a bőrt, de segíti az egészséges működés visszaállítását is. A 24H Cream egy könnyű, nyári krém, ami magas vitamintartalmánál (A, C, E) fogva képes erősíteni, hidratálni és védeni a bőrt. Emellett nyugtat és antioxidánsként is védi a bőrt a szabad gyökök ellen, amire ma még nagyobb szükség van, mint évtizedekkel ezelőtt.