Élvezd a tenger ajándékából készített anti-aging erőt, anélkül, hogy elutaznál

Ha az idei, meglehetősen rendhagyó évben, nem tudtál elutazni a tengerhez, akkor se keseredj el, egy kis részét most hazaviheted magaddal. Ráadásul az egyik legjobb részét, ami segít abban, hogy megőrizd bőröd fiatalos ragyogását és textúráját. A Sellő csomag ezt hozza el számodra!


A több szakmai és közönségdíjat is besöprő német QMS Medicosmetics innovatív eljárásairól és különleges, magas hatóanyagtartalmú készítményeiről ismert. Ezek közé tartozik az egyik legintenzívebb öregedésgátló hidratáló, az Advanced Cellular Marine Day & Night Lotion. A Sellő csomagban a tenger ajándékának ezt a különleges szeletét viheted haza egy ajándék púderecset, egy neszesszer és egy strandpapucs társaságában. Mitől olyan különleges ez a könnyed hidratáló?

Az egész QMS családra jellemző kellemes textúra, finom, nem tolakodó illat mellett a benne található tengeri édeskömény sikerének és népszerűségének titka. A parti övezetben élő ellenálló növény hihetetlen túlélési képességét annak köszönheti, hogy hatékonyan védekezik az UV fény és a vízvesztesség negatív következményei ellen. Ezeket az értékes jellemvonásokat mentették át a hidratáló krémbe is, amivel növelhető a bőrsejtek élettartama és anyagcseréje. A készítménnyel bevitt őssejtek hatására több új bőrsejt képződik, és ezzel láthatóan csökken az bőröregedés folyamata, valamint az öregségi pigmentfoltok is halványodásnak indulnak. A minden bőrtípus számára ajánlott anti-aging krém előhozza az arcbőr fiatalos ragyogását és javítja a bőr homogenitását.

Mivel csökkenti a finom vonalak, ráncok számát és mélységét, intenzív nedvességgel látja el és rugalmasabbá teszi a bőrt, ezért elsősorban az érettebb bőrre ajánlott, de az ártalmas környezeti károkat minimalizáló hatása miatt a fiatalabbak is sokat tehetnek vele bőrük szépségéért és egészségéért.

Életkortól és bőrtípustól függetlenül évezheted tehát a tengerben rejlő kincsek csodáját, amely segítségével kitolhatod a természetes bőröregedés kellemetlen tüneteinek megjelenését!