Légy percek alatt randi készen, három kozmetikummal

Vannak olyan helyzetek, amikor gyorsan kell a legjobb formánkat hozni. Ilyenkor nincs idő kozmetikusra vagy hosszú procedúrákra, azonnal kell a látványos eredmény. A QMS Medicosmetics Randi csomagjára nemcsak a mindennapi bőrápolást bízhatod, hanem a vészhelyzetek kezelését is!


Megbeszélés, koktél parti vagy randi? Mindegy, hogy miért kell az adott pillanatban a legjobbat kihoznod megjelenésedből a QMS Medicometics triója nem hagy cserben. A vitaminban és bőrfeszességet garantáló összetevőkben gazdag készítmények nagyon tömények, de ez szerencsére a textúrájukon és felszívódásukon nem látszik. Még a nyári melegben sem érzed majd kellemetlennek a nehéz krémeket, sőt. A könnyed, gyorsan felszívódó krémek után teljesen felfrissül az arcod és kontúrosabbá válik a bőröd.

A csomag tartalmaz egy hatékony szérumot, amit kifejezetten a száj körüli bőr ápolására fejlesztettek ki. Az ajkak fölött található vertikális, mély ráncok ősellensége a Lip Line Corrector Lip Serum. Fiatalos és ápolt megjelenést nyújt ennek a kritikus területnek a táplálásával.

Ezután jöhet a 24 órás hidratáló, amim egész napra nedvességgel és létfontosságú oxigénnel látja el a bőrt, hogy az friss és rugalmas maradhasson. Az ACE Vitamin Day & Night Cream nappali és éjszakai krémként is használható. Feszesítő, tápláló és bőrvédő funkcióját egyaránt élvezheted.

Ha pedig a megszokott bőrápolási rutinod látványos hatását is felülmúlnád, akkor jöhet a csomag titkos fegyvere. Ez az Activator randimaszk, ami nemcsak abban segít, hogy 15 percig kikapcsolhass és az előtted álló kihívásra koncentrálhass, de a magas hialuronsav és kollagéntartalmánál fogva feszesít, feltölt és megnyugtat.

A maszk kellemes illata, a fátyol hűs érintése és a hatóanyagok munkája után új emberként kelsz majd fel, hogy rohammal bevehesd a várat!

A Randi csomag most egy stílusos standpapucsot is tartalmaz ajándékként!