Élvezd ki az ősz szépségét a kertben ülve

Minden évszaknak megvan a maga szépsége, így az ősznek is. A lassan színpompás kavalkáddá változó lombok, a leveleken megülő deres cseppek és a friss levegő olyan örömöt képes csempészni a mindennapokba, amit kár lenne csak bentről szemlélni. Ülj ki a kertbe egy forró itallal és élezd a folyton változó természet szépségét!


A kiszámíthatatlan őszi időjárásban napos, száraz és esős, hűvös napok váltják egymást, néha egészen meglepve az embert. Bár már az ősz közepén járunk, még mindig melengető a napsugár, ezért még ne téliesítsd a teraszodat, hanem élvezd ki az időjárás és természet eme ritka adományát!

Ha időjárásálló, esőbiztos bútorokat veszel a nyitott vagy csak részben fedett teraszra, akkor nem kell aggódnod miattuk az időnként előbukkanó eső felhő láttán sem. A Jati & Kebon bútorai közül például bátran válogathatsz, mert tartósak, elegánsak és rendkívül jól bírják az esőt, szelet, havat és az erős napsugarakat is. A 4 személyes Juma/Malaga szett kisebb kertekbe, teraszokra ideális, kényelmes és stabil székeivel hosszú romantikus kávézásokra is ideális.

A Bologna étkezőasztal sokoldalúsága a kihúzható felépítésében rejlik. Összecsukra 220 cm hosszú, de ha éppen nagyobb társaságot fogadsz, akkor kinyitva a 330 cm-es hosszúságra 10 embert is kényelmesen odaültethetsz. Őszi grillpartik és halloweeni mulatságot is bátran rendezhetsz a Bologna asztallal, mert strapabíró és könnyen átalakítható!

Az Evora asztal különleges dizájnja egy elegáns irodabútorra hasonlít, ezért home office-hoz éppúgy makulátlan választás, mint kerti étkezőnek. 280 cm-es hosszához 8 ember is komfortosan leülhet, családi ebédek tökéletes helyszíne. Ahogy a többi Jati & Kebon bútor, úgy ezek az asztalok is remekül állják az időjárás rohamait, ezért kertbe és fedetlen teraszra is helyezhetőek, de fedett teraszra és télikerbe is ideális választások.

Ülj ki hát a teraszra és élvezd az év utolsó melengető napsugarait, amihez a színes növényzet kínál tündöklő hátteret! Igyál egy forró kávét vagy teát, rendezz kerti partit vagy családi ebédet! Ne mondj le az őszi kert nyújtotta különleges, romantikus hangulatról, ami az időjárás engedi!