Fiatalító szépülésnél számít a környezet?

A budapesti New York Palace Hotelben megrendezett harmadik Anti-aging konferencián a szépülés mechanikája és a hatóanyagok működése mellett külön előadás foglalkozott a kozmetikai szalon berendezésével. Tényleg ennyire fontos, hogy milyen környezetben kapjuk az arcfiatalító kezelést?


Varró Zoltán díjnyertes tervező, a VarroDesign tulajdonosa szerint igen. A tehetséges lakberendező 20 éves pályafutása során újraálmodta az Aria Hotel Budapestet, a Cascade Barlangfürdőt Demjénben, sőt a noszvaji Oxigén Hotel és Zen Spa is az ő munkáját dicséri. Varró szerint a szépülés több, mint a hatékony, tiszta hatóanyagok szakszerű felvitele, fontos, hogy már a szalonba lépve átlépjünk a stresszes mindennapokból egy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb tudatállapotba.

A stressz bőrromboló hatását ismerve egyet kell értenünk vele, hiszen a napártalmak mellett ez a faktor felel leginkább az idő előtti bőröregedéshez. A szalon hangulata pedig elősegíti, hogy a kezelés hossza alatt önmagunkra és testünkre figyeljünk, aminek hosszú távú pozitív hatásai is lesznek.

Melyek ezek?

  • Könnyebben ellazulunk és adjuk át magunkat teljesen az élménynek.
  • A pozitív élmények hatására kialakuló bizalom a szakemberrel előnyösen befolyásolja a bőrápolásra szánt idő mennyiségét.
  • A stressz szint csökken, amitől a bőr egészségesebb és kipihentebb lesz.
  • A kellemes élmény miatt jobban átérezzük és magunkévá tesszük a tudatos bőrápolás alapjait, így otthon is jobban tartjuk a mindennapi rutint.

Egyetlen kezelés talán nem elég ahhoz, hogy vissza fordítsuk az idő kerekét, de a tudatos, mindennapi kezelések a bőrmegújító és bőrfiatalító !QMS termékekkel már bizonyítottan 10 évet is lefaragnak korunknak megfelelő megjelenésünkből. A napi rutin betartásához pedig hatalmas segítséget adhat egy ízléses, elegáns és testet, lelket pihentető környezet, amelyet a !QMS szalonokban mindig megtalál.