Fiatalítsa szemkörnyékét őssejtekkel

A szem körüli bőr a legvékonyabb az arcon, így nem meglepő, hogy az apró ráncok is itt ütik fel először a fejüket. A terület - érzékenysége miatt - külön gondoskodást igényel, amihez már az őssejtek hatékonyságát is igénybe veheti.


A medikozmetikumokat gyártó !QMS szemránckészítménye az alpesi rózsák őssejtjeit használja, hogy visszaadja a szemek fiatalos megjelenését. A természetes és allergizáló anyagoktól mentes, selymes krémből egy kevés is elég, hogy hosszú távon használva, csökkentse az apró szarkalábak, ráncok és száraz bőr kellemetlen tüneteit.

A Cellular Alpine szemránckrém egyedi hatóanyag kombinációjának köszönhetően jelentősen mérsékli az idő előtti bőröregedést, amit a negatív környezeti hatások erősítenek. A készítmény táplálja a bőrt és fokozza annak anyagcseréjét, hogy egészségesebb lehessen, és a gyakorta megjelenő duzzanatokat is gyorsan eltüntesse.

A hidratáló alá is használható krém gyorsan felszívódik, megszünteti a vékony bőr feszülését és nyugtató hatása miatt a fáradt, stresszes, száraz, leégett bőrnek is visszaadja feszes kontúrjait és selymes tapintását.