Fiatalodj tiszta oxigénnel

Az életadó oxigénre a bőrnek is hatalma szüksége van. A városi levegő, az állandó stressz és az elektroszmog negatív hatásait csökkentheted, ha a természet erejére támaszkodva, oxigénnel árasztod el a tested. Ezt a módszer ültette át a gyakorlatba a QMS Medicosmetics! Hogyan?


Séta az erdőben vagy a vízparton, ahol nyugalom, csend és friss levegő vesz körül. Ezt az élményt kínálja a Meet&Treat kezelés, amely 98%-os tisztaságú oxigénnel tölti fel a bőrt. A 45 perces anti-aging kezelés egy lazító, pihentető és nagy hatóanyagtartalmú szeánsz, amely során kollagénnel, hialuronsavval és hasznos alkotóelemekkel töltik fel a bőrt. A hatóanyagokat pedig egy oxigénpisztoly segítségével juttatják még mélyebbre, hogy alapjaiban újulhasson meg a bőr.

Az oxigénpisztoly talán fenyegetően hangzik, de egy olyan eszközről van szó, ami nem is érintkezik a bőrrel. Egy centiméteres távolságról fújja az arcra a tiszta oxigént, amitől nagyon kellemes, hűsítő és a vékonyabb bőrrészeknél (például szemkörnyék) enyhén csiklandozó érzéssel találkozol majd. A hatása pedig lenyűgöző! A vérkeringés megélénkül, ettől az arc élet telibbé és pirospozsgássá válik. A kontúrok élesednek és a hialuronsav, kollagén kettősnek köszönhetően a ráncok kitöltődnek. 

A bőr érezhetően fellélegzik, megújul és azonnal eltűnik a kellemetlen bőrszárazság, feszülés vagy az esetleges viszketés. Érzékeny bőrűeknek is kifejezetten ajánlott!

Próbáld ki a Meet&Treat kezelést és saját bőrödön tapasztalhatod az oxigénben, kollagénben és hialuronsavban rejlő hatalmas erőt!