Lábápolás felső fokon

Nyáron sokkal többet vagyunk mezítláb vagy papucsban, így erősebb behatások érik a lábainkat, különösen a talpakat. A nagy melegben hamarabb kiszáradnak és a zokni védelme nélkül sérülnek, a bőr töredezik vagy akár teljesen be is repedhez. Mit tehetsz ellene?


Az arcápolás fontosságára ma már nem kell külön felhívni a figyelmet, mert teljesen természetes, de a lábakkal már nem ez a helyzet. Amíg nincs nagy baj, addig nem feltétlenül élvez prioritást. Pedig itt is igaz, hogy a rendszeresség messzire visz! Szerencsére van egy tuti megoldás, amivel kampányszerű javulást is elérhetsz, ha nyár végén úgy érzed, szükséged van a talpaid felfrissítésére, ápolására. Ez a Calluspeeling!

A svájci pontosságot és hatékonyságot tükröző krémek és pakolások egy olyan lábápoló kezelést hoztak létre, amelyek hihetetlen látványosak, ugyanakkor teljesen fájdalommentesek. Még a berepedezett, fájdalmas sarkoknak is visszaadja a puhaságát és elindítja őket a teljes gyógyulás felé. A rövid, de annál hatékonyabb kezelés után (amit akár egy arckezelés közben is élvezhetünk) érdemes otthon is folytatni a talpak krémezését a kapott készítménnyel. Így lesz biztosan sima, ápolt és repedésektől mentes a talpak igénybe vett bőre!