Töltődj fel a bőröddel együtt az új évre!

Az idő kíméletlenül halad. Amilyen gyorsan jöttek az ünnepek, olyan gyorsan el is múltak, és máris itt az új év, új kihívásokkal! Ha az ünnep nálatok is rohanásban telt, akkor gyere el egy kényeztető arckezelésre és pihenj csodás illatokkal, meleggel körbeölelve, miközben simogató kezek, értékes anti-aging hatóanyagokkal töltik fel a bőrödet.


A QMS Medicosmetics kezelései olyan kényeztető wellness élmények, amelyek ötvözik a német precizitást és az orvosi szaktudást. A kezelések során nemcsak a bőröd frissül fel, hanem te is úgy érzed majd magad, mint aki 8 órát aludt egyhuzamban. Frissen, üdén és ragyogó bőrrel léphetsz ki a szalon ajtaján, felvértezve a világ elleni harcra!

Az értékes anti-aging és bőrápoló hatóanyagokban gazdag kezelések széles tárháza vár rád, amelyek ideje 40 és 90 perc között változik. Ezalatt megkapsz mindent, ami szükséges a bőr fiatalon tartásához és egészséges működéséhez.

A cég, szakmai elismerést is hozó, szabadalmaztatott eljárása pedig képes a kollagént is bejuttatni a bőrbe gépek és injekciós tűk nélkül, így akár otthon is folytathatod bőröd ápolását és feltöltését, a kezelés után.

Hiszen a medicosmetikumok egy jól felépített rendszert követve érik el a bennük rejlő maximális potenciált, amit haza is vihetsz magaddal. A bőr tisztítását, tonizálását, hámlasztását és kollagénes kezelését is magába foglaló rendszer lezárása a hidratáló krém, amiből mindenki megtalálhatja a saját bőréhez leginkább illőt. A bőr felfrissítését végző előkészítő lépések gondoskodnak arról, hogy az értékes hatóanyagok tényleg felszívódhassanak.

Ha éppen a a fiatalos megjelenéshez vezető úthoz keresed a kezdőlökést, akkor gyere el egy kezelésre, ahol a meleg, puha ágy, a kellemes illatok és a lágy zene az alap, amit tovább fokoznak a gyorsan felszívódó készítmények. A kézzel vagy ecsettel felvitt krémek, szérumok és habok lágy bemasszírozása teljesen ellazít és stresszmentesít. A hatékony kezelések teljesen fájdalommentesek, mégis éveket tagadhatsz majd le a korodból, ha rendszeresen a QMSre szavazol.

Pihenés, bőrápolás és minőségi én-idő egyben! Ezt kínálják a QMS relaxáló arc-, kéz- vagy testkezelései!