Gép nélküli bőrfiatalító workshop kozmetikusoknak

A QMS Medicosmetics egy luxus anti-aging és bőrápoló család, ami a piacon egyedülálló megoldásokkal szorítja vissza a bőröregedés látható jeleit. Most te is megismerheted a plasztikai sebész által megálmodott brand egymásra épülő rendszerét, ami képes egészségesebbé, fiatalabbá és erősebbé tenni a bőrt. Gépek és fájdalmas kezelések nélkül! Kozmetikusként téged is vár a QMS Welcome Workshop március 1-jén!


A QMS Medicsometics termékei a szalonkezelések és az otthoni használatra is tökéletesek, mert nem igényelnek bonyolult gépparkot, különleges technikákat vagy invazív eljárásokat. A teljes bőrápolási rutint lefedő termékpaletta mindegyike kézzel vagy ecsettel felvihető és a készítményekbe zárt innovatív megoldások garantálják, hogy a hatóanyagok a bejutnak a bőrbe és a mélyebb rétegekben felszívódnak. Például a kollagén, ami szálakra bontva, liposzóma kapszulákba csomagolva jut a bőrbe, injekció vagy rádiófrekvencia nélkül. A QMS termékekhez tehát nem szabad, de nem is szükséges drága gépeket beszerezni, mert a termékek és a bennük található orvosi tisztaságú hatóanyagok egymásra épülve, szinergiában dolgoznak a bőrben.

A Workshopra olyan kozmetikusok jelentkezését várjuk, akik szeretnének megismerkedni ezzel a díjnyertes luxus márkával, ami a természetes bőröregedés gátlásban ér el kiemelkedő eredményeket.

Ha elkötelezett vagy a vendégeid bőrproblémáinak megoldásában és szeretnéd egy olyan magas minőségű és tisztaságú termékcsaláddal fiatalítani a megjelenésüket, ami a látszatmegoldások helyett mélyreható, de természetes változásokat hoz, akkor gyere el a Welcome Workshopra és tapasztald meg a saját bőrödön a QMS erejét!

A Workshopon kipróbálhatod a bőrödnek megfelelő bőrápolási rutint, megismerkedhetsz egy professzionális bőrdiagnosztikai gép működésével és betekintést nyerhetsz a szalonkezelések és kabintermékek rejtelmeibe. Ha úgy érzed itt az ideje, hogy bővítsd portfóliódat és elköteleződj egy professzionális, orvoskozmetikum mellett, akkor ott a helyed március elsején a QMS Welcome Workshopon.

Az egész napos (9-16 óráig) rendezvény árának teljes összege levásárolható a helyszínen, hogy azonnal haza is vihesd a termékeket és a hosszabb távú hatásukat is megismerhesd.

A világ legnívósabb szállodáiban már megtalálhatóak a QMS kezelések és termékek, tartozz te is közéjük!