Álmodd magad széppé a feszesítő és lifiting hatású éjszakai krémmel

A szépítő álom a QMS legújabb feszesítő szérumával fiatalító álom is lehet. Az esti bőrápolási rutin során felvitt szérum ugyanis lifting hatású és erősíti a kollagénrostokat is, feszesebb, tömörebb bőrképet adva!


Az anti-aging termékcsalád éjszakai széruma, a Density Structure Night Serum egy különleges gél állagú készítmény, ami számos értékes aktív összetevőt tartalmaz hialuronsav gélbe ágyazva. A minden bőrtípus számára ajánlott készítmény erősebbé, feszesebbé és tömörebbé teszi a bőrt, emellett pedig serkenti az új sejtek képződését és segít felpörgetni a bőr - idővel sajnos egyre romló - kollagéntermelését.

A természetes éjszakai regenerációt segítő és kiegészítő szérum már az első nap észrevehető változást hoz a bőr textúrájába, tapintásába és láthatóan feszesebbé is teszi az arc érzékeny bőrét.

Rendszeres használat mellett pedig a finom ráncok száma és erőssége is csökkenésnek indul majd.

Az öregedő bőr lassuló kollagéntermelését újra felpörgetheted a Density Structure éjszakai szérum segítségével természetes és teljesen fájdalommentes módon. A készítmény használata enyhe bőrpírt okozhat, ami a fokozott anyagcsere és vérbőség csalhatatlan jele. Ez segít a bőrt oxigénnel, tápanyaggal feltölteni és a salakanyagok elszállítására is kedvező hatással van. 

A regenerációt támogató és erősítő (glikoprotein, lecitin), hidratáló (hialuronsav, babassu olaj), valamint antioxidánsként viselkedő (E-vitamin, C-vitamin) összetevők pedig hozzájárulnak a feszesebb, erősebb, tónusosabb és bársonyosabb bőrképhez.

Nyers vissza bőröd rugalmasságát és tömörségét a QMS Medicosmetics segítségével!