Profi masszőr minden nap, otthon

Az otthoni tévénézés még sosem volt olyan pihentető az egész test számára, mintha ezt egy SpaLounge Zero Gravity masszázsfotelből végeznéd. A test minden porcikáját átmasszírozó fotelben ülni olyan érzés, mintha lebegnél az éterben.


Puha párnák, óvón átölelő kialakítás és melegítő funkció segít, hogy az otthoni masszázsfotellel teljesen ellazulj! A Zero Gravity fotel megjelenésében az űrkorszakot idézi, és nem véletlenül: benne ülni földöntúli élmény. A jól kipárnázott szék ergonomikus kialakítása jól alátámasztja a testet, fejtől a lábujjakig körülölel és biztonságos menedékként fogad be. Már benne ülni is maximálisan kényelmet kínál. Aztán elindítod a masszázsprogramot és magad mögött hagyhatod a sajtó tagok minden emlékét.

A lábtartóval és nyaktámasszal felszerelt fotel a hát, a törzs, a combok és a karok masszírozását változatos programok segítségével végzi. Sőt, nem maradhat ki a jóból a talp és a vádli sem, amelyeket meleg és hideg masszázsterápiával kényeztet a SpaLounge Zero Gravity. A távirányítóval is működtethető masszázsfotelt a bőrbarát borítása, a csendes működése és a hatékony masszázsfunkciója a tökéletes rekreációs bútorrá teszi, amit hazavihetsz, hogy minden nap élvezhesd a személyre szabott kényeztetést!