Ha leégett a bőr, egy hűs maszk segít

Elég egy hosszabbra nyúló déli séta vagy egy otthon felejtett kalap és a nyári nap kíméletlen sugarai megégetik a bőrt. A sérült, pirult bőr nemcsak esztétikai probléma, rontják a közérzetet és hosszú távú negatív hatásai vannak. Jöhet egy nyugtató és ápoló maszk, ami visszahűti és gyógyítja a bőrt!


A QMS Medicosmetics hab jellegű arcmaszkja csökkenti a bőrsérülést és ezzel párhuzamosan nyugtatja a bőrt, ami azonnali komfortérzet növeléssel jár. Megszűnik a száraz bőr húzódása, ahogy a magas hialuronsav tartalma beszivárog a bőrbe és kifejti áldásos hatását. Gyulladáscsökkentő komponensei lehúzzák a bőrpír és az égett terület szép lassan megnyugszik.

 

A Hydro Foam Mask az év minden napján kiváló hidratálóként használható, de nyáron különösen hasznos, hiszen azonnal segít a stresszes bőr újjá varázsolásában. A bőr gyógyításához a benne található kollagén is hozzájárul, ami az új és ép sejtek termelését, a regeneráció ütemét és a bőr feszességét is növeli. Maszkként és arckrémként is használható férfiak, nők és gyerekek számára is!