Staycation az idei jelszavunk!

Tudja mi az a staycation? Nem más, mint pihentető nyaralás a saját otthonában – az angol stay (maradni) és vacation (vakáció, nyaralás) szavak összevonásával keletkezett, de természetesen nem csak az angol nyelvterületeken bizonyult jó ötletnek az otthoni nyaralás. Idén legyen ez az ön jelszava is! Staycationre fel!


Előző otthoni nyaralással foglalkozó cikkünkben elindítottunk egy képzeletbeli tökéletes staycation napot – lustálkodás, reggeli, olvasás, önmagunkra figyelés. Folytassuk hát egy kis hidromasszázzsal. Merüljünk el a hidromasszázs medencénkben és odafigyelve, módszeresen masszíroztassuk végig a főbb izomcsoportokat. Ne siessünk, ne kapkodjunk – a mai nap csak önről szól, ma mindenre jut idő, amire csak szeretné. Ezután folytassuk egy kis relaxációval: próbáljuk meg kizárni a külvilágot, figyeljünk befelé. Egy negyed órás meditáció után sokkal jobban fogja érezni magát, sőt tisztábban fogja látni mindennapi problémáit, feladatait is és szinte újjászületve lép majd ki a medencéből.

A hétvégére tervezte az otthoni nyaralását, de nincs még masszázsmedencéje? Semmi gond! A Freeflow masszázsmedencék megfizethető megoldást kínálnak, telepítésük és beüzemelésük pedig gyerekjáték: egyszerűen fel kell tölteni, áram alá helyezni és már indulhat is a kikapcsolódás. Kis méretüknek és súlyuknak köszönhetően szinte bárhol elférnek – akár teraszán vagy erkélyén is. Ha szeretne többet megtudni a Freeflow masszázsmedencékről kérjük, kattintson ide