A stressz bőrromboló hatását csökkenti a németek új habmaszkja

A stressz annyira beleivódott mindennapjaikba, hogy sokszor már észre sem vesszük apró figyelmeztető jeleit, csak amikor már látható, érezhető  és nem kívánatos nyomokat hagy, például a bőrön. Lépj fel ez ellen aktívan, hogy még időben visszafordíthasd a kellemetlen következményeit és új életre kelthesd bőrödet!


A test egészéhez hasonlóan a bőr is megszenvedi a stresszt. Gyorsabban öregszik, hamarabb megjelennek a ráncok, fénytelenebb lesz és a vérellátottsága is romlik. Szerencsére ezek a kellemetlen hatások nem visszafordíthatatlanok, megfelelő bőrápolási rutinnal és odafigyeléssel visszakaphatod egészséges és pirospozsgás bőrödet! Ebben lesz segítségedre a QMS Medicosmetics éjszakai habmaszkja, az Epigen Pollution Rescue Overnight Mask. Mit tehet érted ez a finom illatú és állagú maszk?

A könnyű, hab textúrájú készítmény minden bőrtípus védelméről gondoskodik. Elsősorban a stressz sejtromboló hatása és a környezet ártalmas szabad gyökei ellen vértezi fel a bőrt. A védelem mellett a már tapasztalható károk enyhítését és kiküszöbölését is a termékre bízhatod, amit használhatsz maszkként (15 perces hatóidővel) vagy be is dolgozhatod a bőrbe, mint egy hagyományos hidratálót. Az eredmény magáért beszél majd: a bőr feszesebb, teltebb, rugalmasabb és kisimultabb lesz. Hosszú távú használata mellett pedig javul a bőr stressztűrő képessége és tartósan halványodnak majd az apró bőrhibák és ráncok.

Az Epigen Pollution Rescue Overnight Mask még fiatal termék, de már most megtalálta rajongó táborát, akik legalább annyira értékelik a hatékony méregtelenítést, mint hidratáló és anti-aging hatását.

"Könnyebb textúrájú, nagyon könnyen felszívódó maszk, nem nehezíti el a bőrömet." M. Stefi

Ha szeretnél többet megtudni a termék hatóanyagairól, használatáról és hatásairól, less bele a videóba vagy látogass el a SpaTrend Beauty oldalára!