Használja ki bőre napirendjét a tökéletes bőrápoláshoz

Ahogy testünk és hormonháztartásuk a nap folyamán jelentős változásokon megy át, úgy bőrünk is más-más ciklusokat "él meg" naponta. Ha ehhez igazítja bőrápolási rutinját, az eredmény még szembetűnőbb lesz.


A szépítő alvás, amilyen régi közhely, pont annyira igaz, hiszen az éjszaka óráiban zajlik a bőr regenerációs folyamatainak legjava. Ilyenkor képződnek az új, még ép bőrsejtek, ezért ha a bőrápolási rutinnal megtámogatja a szervezet saját folyamatait, az eredmények már rövid távon is látványosak lesznek.

Az éjszakai regenerációra készülve a bőr felszívóképessége az este közeledtével növekszik. Épp ezért az esti bőrápolási rutinba érdemes beiktatni a lemosáson és tonizáláson túl az olyan szérumokat, amelyek javítják a bőr rugalmasságát és kontúrjait. A !QMS kollagénszérum éjszakai változata hatékonyan támogatja a szervezet folyamatait, és beépíti a pluszban bejuttatott kollagént a bőrbe, ha a test már nem termel elengedőt a rugalmasságot és gyors gyógyulást jelentő hasznos anyagból.

A bőr felszívódását érdemes még jobban kihasználni, és a kollagén felvitele után hidratáló krémmel pótolni a nap során elvesztett nedvességet, hogy a bőrnek minden a rendelkezésére álljon az éjszakai bőrregenerációhoz.

Ha szeretné személyesen tesztelni a díjnyertes !QMS anti-aging termékeinek hatékonyságát, próbálja ki a Jet-Set Beauty Case-t, ami mindent tartalmaz, amire az egészséges, fiatalos bőrnek szüksége lehet.