Lazíts meteorrajjal a masszázsmedencében

A ritka és gyönyörű természeti jelenségek szemtanújának lenni minden korosztály számára izgalmas, és az éjszakai hullócsillag romantikája tagadhatatlan. Használd ki a melgedő tavaszi estét az ég megfigyeléséhez!


Az év során többször is sikerrel kémlelhetjük az eget a hullócsillaguk után kutatva. Április 19 és május 28 között például az Eta Aquarida meteorrajt csodálhatjuk. A legtöbbet május 4-6. között várják a szakemberek, és ha az időjárás is engedi, akkor te is részese lehetsz az ősidők óta erre járó raj megfigyelésének.

A két percenként aláhulló fénycsóvákra várj a masszázsmedence meleg vizében és szervezd e köré az esti programot. Barátokkal, családdal vagy a pároddal is megoszthatod az éjszaki csillagnézés örömét, biztos, hogy különlegesen élmény lesz a lazító masszázs közben a végtelen eget kémlelni.

A meleg vízben ülve az éjszaka hűvöse háttérbe szorul, és képes leszel csak az ég szépségére koncentrálni, teljesen ellazulva! A várakozás perceit a lazító masszázson kívül aroma- és fényterápiával is kiegészítheted vagy egy tartalmas beszélgetéssel a szeretteiddel!

Ne hagyd ki ezt a különleges programlehetőséget, mert az év egyik legszebb meteorraja csak rád és masszázsmedencédre vár!