Hűsítő bőrápolás kánikulában

Nyáron van az a meleg, amikor még különösebb megerőltetés nélkül is beindul a verejtékezés. Ilyenkor a bőrápolást nagyon nehéz elvégezni, mert a verejték kilöki a krémeket, szérumokat. A megoldás? Hűtse vissza a bőrt!


Nyáron elengedhetetlen a hidratálás, hogy visszapótoljuk a meleg miatt elveszített vizet a bőrbe. De hogyan juttassunk be valamit, ha a verejték ezt nem engedi? A bőr lehűtésével! Bármikor is végezzük az arcápolás az első lépés mindig az arcmosás.

A langyos vízzel végzett lemosás eltávolítja a verejték maradékát, és felkészíti a bőrt a többi hatóanyag befogadására. Ezután jöhet a hűsítő tonik, ami ugyancsak segít a verejtékezés visszaszorításában.

A tonik felvitel után várjuk meg, hogy megszáradjon a bőr. Egy-két perc elég arra, hogy a verejtékezés végleg leálljon, a bőr megnyugodjon. A tuti siker érdekében, jöhet egy hűsítő maszk, ami úgy ad át hatóanyagot a bőrnek, hogy nem engedi felmelegedni azt.

A QMS Medicosmetics Acitvator Maskja kollagént és hialuronsavat is tartalmaz, így nemcsak hidratál és feltölt, de a ráncok elleni küzdelemben is segít. A 15 perces maszk táplálja az arcbőrt, ami annyira visszahűl, hogy egy könnyű hidratálót aggályok nélkül fel lehet tenni, az biztosan a bőrben is marad, hogy kifejthesse áldásos hatását.