Jön a kandalló szezon, egyszerűsítsd a begyújtást!

A hideg időszakban újra hadba állnak a kandallók, hogy barátságos melegükkel és meghitt fényükkel lopjanak egy kis színt a szürke hétköznapokba. A begyújtás nehézségeit azonban felejtsd el, még a nedvesebb fát is percek alatt izzó faszénné változtatja ez az okos kis szerkezet.


A világ leggyorsabb gyújtója néven vált ismertté a Looft Lighter, ami 2000 V-os teljesítménye segítségével percek alatt vidáman ropogó tüzet csinál. A grillek és kandallók begyújtását egyaránt rábízhatod. A meglehetősen hosszú eszköz (45 cm) a nehezen elérhető helyeken is képes teljesítménye legjavát nyújtani és lángba borítani minden fát vagy faszenet, hogy az újragyújtások se jelentsenek kihívást. 

Az elektromos gyújtó működése igen egyszerű, elég a meggyújtásra váró fához (vagy faszénhez) tartani, ami egy-két percen belül már fel is izzik. A készülék nemcsak égésbe hozza a fát, de sajátos levegő befúvó rendszere segítségével, folyamatosan táplálja is azt, amíg az égés stabillá válik. Gyorsaság, hatékonyság és biztonság jellemzi ezt az ügyes kis eszközt, amivel játék a tűzgyújtás.

Amennyiben fontos szempont a mobilitás is a tűzgyújtásnál (grillezés vagy áramszünet esetén), akkor válaszd a Looft Lighter zsinór nélküli változatát, az X-et, amely 2000 mAh akkumulátorral érkezik és 60 másodperc alatt eléri a 650 C°-ot. A begyújtás garantáltan egyszerűbbé és gyorsabbá válik ezekkel a szerkezetekkel.