Karácsonyi meglepetés ajándék anti-aging kezeléssel

Az otthoni bőrápoláshoz szükséges termékek teljes spektrumát hazaviheted vagy szerettednek ajándékozhatod a QMS Medicosmetics jóvoltából. A prémium kategóriás anti-aging termékcsalád bőrbarát hatóanyagokkal dolgozik, hogy a bőr egészséges, ellenálló legyen és a legjobb formáját hozza egész télen át.


A kétféle prémium csomagot úgy állították össze szakértő kezek, hogy az megbirkózzon a reggeli és esti bőrápolási rutin által támasztott követelményekkel és minden napszakban frissen, ápoltan és tápláltan tartsa a bőrt. A két csomag a 30+ és a 45 + korosztály igényeit figyelembe véve készült el, hogy minden bőr ténylegesen is azt kaphassa, amire a legnagyobb szüksége van a ragyogáshoz.

A megfelelő termékekkel és a rendszeres bőrápolással elódázhatod a bőröregedés tüneteinek megjelenését. A természetes öregedési folyamatok késleltetéséhez bevitt kollagén és hialuronsav pótolja azt a szervezet által már nem termelt mennyiséget, amely a fiatalos megjelenés és bőrstruktúra garanciája.

A csomag a tisztítás, az ápolás és a táplálás mellett olyan speciális kihívásokra is felkészíti a bőrt, mint a télen megnövekedett légszennyezés bőröregítése vagy  a hideg és a fűtés szárító hatása. A legkeményebb évszak sem talál fogást majd bőrödön, ha rendszeresen ápolod otthonodban, és ehhez még arckezelésekre sem kell járnod. 

Persze mi azért ajánlunk egyet, amit most a Prémium Kezdő Szettek megvásárlásához ajándékba adunk! A két legkedveltebb anti-aging kezelés kombinációjaként született Activator Premium Treatment 98%-os tisztaságú oxigénnel látványosan frissíti, élettel telivé teszi a fakó, élettelen bőrképet is. A kezelés feléleszti a lelassult anyagcsere folyamatokat, táplálja és hatóanyagokkal látja el a fáradt bőrt, melynek eredményeként az érezhetően feszesebb, hidratáltabb és ragyogóbb lesz.