Kényeztető kozmetikai kezelés anyák napjára

Az érett anyukákat, nagymamákat szólítja meg pihentető, öregedésgátló csomagakciójával a !QMS MEdicosmetics, amely egy komplex kezelés szettet állított össze az idősebb bőr megfiatalítására.


A tápanyagokra éhes érett bőrben a fiatalon olyannyira biztosra vett regenerációs folyamatok lelassulnak, így a bőr kollagén és elasztán tartalmának csökkenése miatt megjelennek a ráncok. A kötőszövet szerkezeti tömörsége romlik, a  bőr megereszkedik, szárazabbá és rugalmatlanabbá válik.

Ezek ellen veszi fel a harcot az anti-aging területén korszakalkotónak számító !QMS Medicosmetics, amely orvosi tisztaságú alapanyagokkal és innovációs technológiákkal tolja ki a bőr természetes öregedési folyamatainak időhatárát. A fájdalom- és kellemetlenség mentes kezelésekkel a bőr saját regenerálófolyamatait erősítik és támogatják, hogy a végeredmény teljesen természetes hatású legyen.

A Pihetető, öregedésgátló csomag egy érett bőrre összeállított erőteljes anti-aging kezelést, a Neo Tissuedermie relaxáló kezelsét tartalmazza, amelyhez egy ajándék kézregenerálás is jár, hogy az arc mellett a kezek is megfiatalodhassanak. A csomag ezen felül az otthoni ápolást elősegítő kézkrémet (Hand Care) is tartalmaz, hogy kezelés bőrállapot javító és erősítő hatása minél tovább megmaradjon.

Ha személyesen is meggyőződne !QMS Medicometikumok hatékonyságáról, és egységes, fiatalos, rugalmas bőrnél nem elégszik meg kevesebbel a nyaralás alatt sem, akkor lepje meg magát a Pihentető, öregedésgátló csomaggal.