Leégés utánra jöhet a habzómaszk

Bármilyen jól esik a tavaszi meleg, ilyenkor már van ereje a napnak, ezért fel kell készülni a bőr védelmére is. Nyaraláson vagy csak a városban járkálva is megkaphatja a bőrt a nap, aminek leégés lesz a következménye. Ilyenkor segít a hűsítő, nyugtató, hidratáló habzómaszk.


A !QMS Medicosmetics hab állagú arcmaszkja egy kellemesen könnyű szerkezetű, gyorsan felszívódó készítmény, amely azonnal enyhet ad a stesszes bőrnek. A vitamintartalmánál fogva képes harcolni a káros napsugárzás sejtromboló hatásával, selyemproteinjei pedig visszaállítja a bőr vízegyensúlyát.

Az erősen hidratáló maszkból persze nem maradhatott ki a hialuronsav sem, amely puhítja és táplálja a bőrt, feltöltő hatása révén pedig a kisebb ráncokat is kisimítja. A legégés után ugyancsak fontos a bőr megnyugtatása, erről a gyulladáscsökkentő jojoba olaj gondoskodik. Az arc mellett a nyak és dekoltázs területén is nagy sikerrel alkalmazható.

Ha személyesen is meggyőződne a készítmények hatékonyságáról, és egységes, fiatalos, rugalmas bőrnél nem elégszik meg kevesebbel a nyaralás alatt sem, akkor lepje meg magát egy Hydro Foam Maskkal.