Kezdd az új évet ápolt, egészséges és ragyogó bőrrel

Az új év – akár szeretjük a fogadalmakat, akár nem – mindig valaminek a lezárását és egy új kezdet ígéretét hozza magával. Ilyenkor könnyebb belevágni valami újba vagy éppen felhozni magunkat valamilyen elmaradásban. Mielőtt azonban bármibe is belevágnál, ajándékozd meg magad és bőrödet, hogy motiváltabban és magabiztosabban kezd az új évet!


Az anti-aging területén világhírű német márka, a QMS Medicosmetics egyik téli kezelése ehhez éppen ideális. A természetes hatóanyagokkal, bőrbarát kivitelben és környezetbarát csomagolásban érkező kozmetikumokat szakavatott kozmetikusok lágy, pihentető mozdulatokkal viszik fel, így az egy órásnál is hosszabbra nyúló kezelések felérnek egy kényeztető spa délutánnal. Van azonban egy kezelés, ami még erre is rátesz egy lapáttal. Az általában másfél órás arc- vagy testkezeléseket összeollózták egy három órás maratoni szépüléssé, hogy tényleg az egész test beszívhassa a tápláló hatóanyagokat.

Az exkluzív téli wellness kezelés egy időszakos és egészen különleges élményt kínáló anti-aging szépségtúra, ami három órás tömény kényeztetést, pihentetést és bőrápolást jelent. A kezelés három nagyobb egységből áll: az arc, a kéz és a talpak ápolásából. Mire számíthatsz pontosan?

Fahéjas arckezelés

A tél illatát megelevenítő kezelés fő alkotóeleme a fahéj olaj, ami fertőtlenítő és melegítő hatása miatt egyaránt közkedvelt. A hideg, szeles időben fakóvá, sápadttá váló bőr természetes ragyogását rekord idő alatt adja vissza, miközben a finom illatával pihenteti a lelket. Ez az SK-Aplha feszesítő kezelés felidézi a bőrben a nyár ragyogását, puhává és élettel telivé teszi azt.

Kézregenerálás

Az arckezeléssel párhuzamosan már megkezdődik az igénybe vett és hidegnek kitett kezek újjáélesztése. A hatóanyagok tökéletesebb felszívódását itt is, akárcsak az arcon, egy gyengéd, akár otthon is használható, gyümölcssavas hámlasztással érik el, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket és előhívja a puha tapintású friss bőrt. Ezt aztán finom masszázsmozdulatokkal bevitt krémekkel kezelik, amelyek csökkentik a hiperpigmentációs foltokat és a ráncok számát, mélységét. A kezek felfrissülését puhaság és rugalmasság kíséri.

Talpak ápolása

A kezek mellett a talpak sem maradhatnak ki. Bár télen főként csizmába bújva rejtőzködnek, fáradhatatlan munkájukért cserébe őket is érdemes ápolni. Ezt a cél szolgálja a svájci eredetű calluspeeling. Ez a gyengéd, de mégis látványos kezelés gyógyítja, óvja és táplálja az igénybe vett bőrt. A kiszáradt, berepedezett bőrt is képes megújítani, amit a puhaság mellett az egészségesebb szín és a fájdalmas viszketések megszűnése is jelez.

Az év végi hajtások után ennyi ápoló és regeneráló hatású kényeztetés mindenkinek jár, hogy energikusabban, felöltődve és magabiztosan vághasson bele a 2020-as évbe. Te se sajnáld magadtól ezt a három órás luxus élményt, hagyd, hogy a német precizitással létrehozott krémek és szérumok visszaadják bőröd életerejét, puhaságát, egészségét és fiatalságát! Jelentkezz most az Exkluzív téli wellness kezelésre, és kedvezményes áron átélheted ezt a csodát!