Külföld helyett nyaralj otthon

A koronavírus elterjedése erősen visszavetette az utazási kedvet, a meghozott korlátozások pedig ténylegesen is megnehezítik a külföldre utazást. A pihenés utáni vágy, különösen ebben az időszakban, továbbra sem csillapodik. Ha úgy érzed, hogy feltöltődésre, kikapcsolódásra van szükséged, akkor használd ki a mostani helyzetet és merülj el a pihenésben otthon. A kültéri kikapcsolódást kínáló termékek garmadája vár rád!


Kiváló stresszcsökkentő, ha egy kicsit kiszakadva a hétköznapokból, lecseréled a megszokott szórakozási formákat. A TV és filmnézés, olvasás helyett vagy mellett iktass be olyan egyénileg és családosan végezhető pihenési formákat is, amelyek felráznak egy kicsit. Mire gondolunk?

Mit szólnál egy finom grillvacsorához, amit elejétől a végéig szeretteiddel készítesz el? A modern grillek könnyű kezelhetősége és széles skálán mozgó hőfokkészlete lehetővé teszi, hogy a zöldségektől, a húsokon át, egészen a desszertig mindent a kerti sütőn készíts el. Még kezdőként is szép sikerek várnak rád egy könnyen működtethető gázgrillel vagy egy magára is hagyható smokerrel. A kövön sütött, enyhén füstös pizzának pedig biztos a gyerekek is örülnek majd. A közös családi program nemcsak összehoz és finomat alkot, de egyúttal a szabad levegőn is lehettek a tél után ébredező természetben.

A finomságok mellett inkább a lazításra koncentrálnál? Akkor a masszázsmedencét neked találták ki. A könnyen telepíthető, puha falú Softub a kisgyerekek igazi játszótere, de a könnyű szerkezetű FreeFlow is strapabíró jószág, amit már a vásárlás napján beüzemelhetsz. Nem kell hosszas kiszállítással és telepítéssel vesződni, hiszen ezeket akár az autó tetőcsomagtartóján is hazaviheted. A meleg vizes masszázs lazító és görcsöket kimasszírozó áldása csak az egyik ok, amiért a hidromasszázs már évszázadok óta töretlen népszerűségnek örvend. A meleg víz, a lágy csobogás, a természetközelség és a megnyugtató fények, illatok tengerében az elme végre kikapcsolhat és leengedheti védőbástyáit is. A medence meghitt hangulatában, főleg, ha lágy zene is kíséri, nagy családi beszélgetések és romantikus fürdőzések várnak rád.

A digitális élet túlhajtottságából egy szauna segítségével is kiszállhatsz. A forró finn szaunába nem viheted magaddal az örökké csipogó és villogó kütyüket, így legalább egy rövid időre megszabadulhatsz az állandó készenlétben állás nyomásától. Amikor a szauna forrósága beeszi magát a bőröd alá, úgysem tudsz majd másra koncentrálni, mint a testedre. A szauna nagy ereje, hogy a jelenhez láncol és kiűzi a fejekből a nyomasztó gondolatok. A szaunázás utáni hideg csobbanás pedig garantáltan felfrissít és energiával tölt el.

Na hagyd, hogy a bezártság érzése vegyen erőt rajtad, ha nem tudsz vagy akarsz utazni. Vidd haza a nyaralást és pihend ki magad saját otthonodban.