Méregtelenítse bőrét is tavasszal

A tavaszi időszak egy átmenet a szürke tél és az napsütéssel teli nyár között, ami különösen alkalmas arra, hogy a testünket mi is felkészítsük a változásra. A téli bezárkózás, az ünnepi étrend és a kevesebb mozgás után itt az idő, hogy lerázzuk magunkról a tétlenséget és keblünkre öleljük az egészségesebb és tevékenyebb önmagunkat. A mozgás fokozódó bevonása mellett, fogyassz több folyadékot, gyümölcsöt és zöldséget és a test méregtelenítése mellett, gondoskodj bőröd megerősítéséről is.


Ez utóbbihoz hozott segítséget az anti-aging kozmetikai márka, a QMS Medicosmetics. Az egészséges és fiatalos bőr visszaállításában hatásos eredményeket felmutató cég legújabb terméke egy olyan szérum, ami a sejtek méregtelenítését végzi és meghosszabbítja azok egészséges életszakaszát. A naponta használható lágy textúrájú és gyorsan felszívódó szérum meghosszabbítja a sejtek fiatalságát, hidratál és egyben növeli a sejtek stressztűrő képességét is, hogy azok jobban ellenálljanak még a városban tapasztalható káros környezeti hatásoknak is.

Ha te is szeretnéd felvértezni bőrödet ezzel a látványosan ápoló páncéllal, nincs más dolgod, mint a megtisztított bőrfelületre felvinni az Epigen Pollution Detox Daily Serumból egy borsónyi adagot és kézzel bemasszírozni a bőrbe.

A szérum napi használata segítségével csökkentheted a dohányzás káros, bőröregítő hatásait, megelőzheted az oxidatív stressz sejtrombolását és a szmogos városi levegőben fuldokló bőröd fellélegezhet.

A szérum aktív összetevő komplexe semlegesíti a környezeti szennyeződések káros hatását, hogy a bőr ne veszítse el fiatalos lendületét a levegővel, a vízzel vagy éppen a táplálékkal bevitt méreganyagok hatására. A környezeti károk kiküszöbölése mellett az UV sugárzás ellen is felvértezi a bőrt, hogy azok ne roncsolódjanak és ne kelljen a kellemetlen hiperpigmentációval, a barnás öregségi foltokkal küzdened.

Az szérum tehát rugalmasabbá, simábbá, frissebbé és fiatalosabbá teszi a bőr, hatása a környezeti hatásokra különösen érzékeny arcbőrön látványos igazán, hiszen ellenállóbbá és erősebbé teszi az arcbőrt. Hatása tovább fokozható az Epigen Pollution Rescue Overnight Mask készítménnyel. Ez az éjszakai hab a már erősebben károsodott bőr helyreállítását célozza, hogy visszahozza a fiatalos üdeséget, kortól függetlenül.