Védőpajzs a szem bőrének

A bőr vastagsága az egész testen, sőt az arc területén belül is változó. A legvékonyabb bőrfelület a szem környékén található, ezért annyira érzékeny ez a rész, és emiatt jelennek meg itt legelőször az apró ráncok, szarkalábak, vagy egy-egy átmulatott éjszaka után a fekete árkok. Érzékenysége miatt ez a terület kiemelt gondoskodást igényel, amit a négyszeres díjnyertes QMS Medicomsetics szemkörnyékápolója nemcsak megad a szemeknek, hanem még túl is teljesíti egyszerű ápoló szerepét.


Az epigenetika vagyis a hibátlan DNS öröklés vizsgálatának tudománya már egy ideje kacérkodik a kozmetikai iparral, és végül a QMS Medicosmetics kutatói szentesítették is ezt a frigyet, amiből azóta már több termék is született. Ezekben a kozmetikumokban közös, hogy a környezeti ártalmak (szmog, stressz, UV) behatása nyomán sérült sejtek örökítőanyagának átadásába beleavatkoznak, és meggátolják, hogy azok a roncsolt, károsult tartalmat adják tovább, tehát hogy bebetonozzák a bőrhibákat és elváltozásokat. Az EpiGen Pollution Rescue Overnight Mask és a Epigen Pollution Detox Day Serum arcvédő duója mellett egy külön termékfejlesztés gondoskodik a szemkörnyéki bőr tökéletes védelméről. Ez a készítmény az EpiGen Depuff Pollution Shield Eye Serum, ami bonyolult neve dacára egy egészen egyszerű feladatot lát el: védi és óvja ezt az érzékeny területet a külvilági és az életvitelből fakadó ártalmaktól.

A szérum egy nagyon könnyű textúrájú készítmény, amit reggel és este érdemes felvinni a szemhéjra, a szem alá és lassan, elmasszírozni a homlok felé, amíg be nem szívódik az összes krém. A nyugtató hatású szérum segíti csökkenteni a szem körül kialakult ödémát, puffadást és a sötét karikákat. A felvitel történet kézzel vagy a hűsítő hatású kerámia applikátorral, ami tovább nyugtatja a stresszes bőrfelületet.

A rendszeres használat azonban nemcsak frissen és ápoltan, hidratáltan tartja a szemkörnyéket, hanem arról is gondoskodik, hogy a bőr tovább maradjon fiatal.

A készítmény megnöveli a sejtek élettartamát mivel lassítja a sejtek öregedését. Ezzel együtt serkenti a méregtelenítést és a sejtek természetes regenerációját, tehát tartós és mélyreható változásokat hoz a bőr egészségében és rugalmasságában.

Milyen hatásokra számíthatsz?

  • Fiatalos megjelenés és ragyogó szemek!
  • A táskás szemeknek mondj búcsút!
  • Csökken a karikák színe és erőssége!
  • Ápolt, nem száraz szemkörnyék!
  • Védett bőr a káros városi és egyéb környezeti károk ellen.

Szerezd be már ma az egész EpiGen családot, és vértezd fel magad a környezeti károk ellen.