Különleges ajándék egy különleges anti-aging brandtől

A nyár mindig egy kicsit hektikusabb, kiszámíthatatlanabb a programszervezés tekintetében, mint a többi évszak. Idén ez hatványozottan igaz, ezért a rendszeres kozmetikus látogatás, még ha ott az idő ellen harcoló anti-aging kezelések kényeztetését élvezheted, háttérbe szorulhatnak. Szerezd hát be kedvenc termékeidet online és szépülj otthonod zavartalanságában!


A tavaszi bezártság után végre újra kinyílt a világ. Van, aki beleveti magát a programokba, míg mások továbbra is a mértéktartást választják majd, de bárhogy is legyen, az arcápolási rutinod és fiatalos lendületed megőrzéséről nem kell lemondanod. Sőt, éppen, hogy arra biztatunk, hogy fokozottan óvd bőröd egészségét és ragyogását ezekben a különös időkben is. Ha kevés időd van önmagadra, akkor még fontosabb, hogy professzionális termékekkel pótold az egészséges étkezés, a bőséges ital és sportos életmód, esetleg kieső, jótékony hatásait. Ha pedig van időd önmagad fejlesztésére fordítani, akkor itt a lehetőség, hogy maximálisan kiélvezd a világvezető anti-aging termékcsalád innovatív tudását és kényeztető gondoskodását. Amihez most egy különleges ajándékot is kapsz majd!

Ezekben a különös időkben egy különleges ajándékkal készült a SpatrendBeauty csapata mindazon vásárlóknak, akik legalább 100 000 forintért vásárolnak a webshopon. Ők egy 50 perces, kifejezetten nyári arckezelést kapnak ajándékba. A nedvességpótló, mélyhidratáló kezelés elsimítja a kiszáradó bőr apró ráncait. feltölti az arc érzékeny bőrét esszenciális ásványi anyagokkal és felfrissíti a megjelenést.

A nyaralásra készülve, rendszeresen sportolók számára vagy egy leégés után is ajánlott ez a kényeztető, hűsítő és tápláló kezelés, amelyből minden bőrtípus profitál majd!