Testfeszesítő kezelés a sima combokért

Már bőven benne járunk a nyárban, de a szokatlan tavasz miatt mégis nehéz utolérni magunkat és maximálisan kiélvezni a jó időt, a friss levegőt és a strandolást. Mivel amúgy is nehezített pályán mozgunk ezen a nyáron, ne hagyd, hogy még a narancsbőr is visszatartson a felhőtlen szórakozástól. Formáld combjaidat és merülj el magabiztosan a habokban!


A nyári ruhák és bikinik idején mindig elő- és előjön a narancsbőr kérdése, amely szinte mindenkit érint valamilyen szinten. Noha elsősorban esztétikai problémáról van szó, komoly károkat okozhat az önbecsülésben, ezért mindenképpen érdemes vele foglalkozni. A cellulit elleni harc nem kell, hogy kellemetlen, fájdalmas, netán kék-zöld foltokat hagyó kezelésből álljon! A QMS Medicosmetics egy ennél jóval finomabb, de nagyon hatásos megoldást hozott létre. Próbáld ki te is a kúrát és győződj meg hatásáról a saját szemeddel. Mire számíthatsz?

A kezelés 90-120 percet vesz igénybe, mely alatt kellemes masszírozást és egymásra épülő, egymás hatását erősítő készítmények hatékonyságát élvezheted. A lágy mozdulatokkal felvitt anyagok fokozzák a szövetek oxigénellátottságát és az anyagcseréjüket, hogy minél több bőr alatt felgyűlt méreganyagtól szabadulhass meg. Már egy kezelés is látványos eredményt ígér, feszesebb és kontúrosabb bőr valamint egyenletesebb bőrfelület köszön majd vissza a tükörből. A combra és popsira koncentráló kezelés során 0,5-1 cm-es körfogatcsökkenésre is számíthatsz, amely minden alkalommal tovább növelhető.

Az Anticellulit testfeszesítő kezelést ugyanis érdemes kúraként végezni, hogy az eredmény még meggyőzőbb és tartósabb lehessen. Ha elkötelezted magad a változás mellett, válaszd a 10 alkalmas bérletet, amit most nagyon kedvező áron vásárolhatsz meg! Már három alkalom is látványos eredményt hoz majd, ahogy az alábbi képen is láthatod!

Simább, feszesebb és gödröcskék nélküli bőr! Mindezt most te is elérheted! Ha szeretnél többet megtudni a kezelésről, kattints ide!