Rosacea mentőcsomag a nyári hőségre

Te is érzed a nyár kalandra hívó szavát? A végtelennek tetsző napok és a kellemes meleg felpezsdítette a véred, de aggódsz, hogy érzékeny, esetleg rosaceás bőröd hogyan reagál majd a bulikra, napfényre és az aktív életmódra? A Rosacea mentőcsomag majd segít, hogy a legjobb formádat hozhasd egész nyáron!


Az érzékeny bőrűek számára a nyár mindig komoly kihívásokat tartogat. A meleg, a pára, a verejtékezés, az erős napfény, a légkondi szárító hatása, az erős hideg-meleg kontraszt bármilyen bőrt megvisel, de egy rosaceás bőr még érzékenyebben reagálhat ezekre a környezeti hatásokra. Ilyenkor egy kicsivel több odafigyelés szükséges, hogy ne lobbanjon be az arc. Ebben segít az egészséges bőr német éllovasa, a QMS Medicosmetics, amely egy Rosacea mentőcsomagot állított össze a problémás bőr ápolására.

A több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező kozmetikai brand az anti-aging területén kiemelkedő teljesítményt nyújt. Sikerének egyik titka, hogy a természetes öregedési folyamatok lassítására helyezik a hangsúlyt. Ennek a természetességnek a következménye, hogy a készítmények használata nagyon kellemes, hatásukra pedig egészséges, erős és ellenálló bőr születik! A nagy hatóanyag tartalmú, orvosi tisztaságú és innovatív eljárással készült kozmetikumok igazi felüdülést jelentenek az rosaceás bőrnek. A csomag termékeinek együttes használata lehetővé teszi, hogy egész nyáron szép, ápolt és akár erősebb, egészségesebb bőröd legyen. A tapasztalat mindenképpen ezt mutatja:

"Az Epigen Daily Detox szérumot a Redness Relief szérummal együtt használtam, úgy vettem észre, hogy az érfal erősödött, csökkent a pirosság és a rosacea" Zs. Margit

Vedd fel te is a kesztyűt a rosacea elleni harcban és ápold bőröd olyan termékekkel, amelyek nemcsak rövid távon, hanem hosszabb távon is pozitív változást hoznak majd!

A ROSACEA MENTŐCSOMAG tartalma:

  • Active Exfoliant 7% Sensitive Resurfacing Fluid - gyümölcssavas hámlasztó, amelyet érzékeny bőrűek is bátran használatnak. Rengeteg pozitív hatása mellett abban is segít, hogy jobban felszívódjanak a sejterősítő, bőrnyugtató készítmények.
  • EpiGen Daily Detox Serum - méregtelenítő, sejttisztító szérum, amit minden városi lakónak receptre kellene felírni. A levegőben keringő és bőrön megjelenő szennyeződések sejtkárosító hatásait csökkenti, hogy friss és egészséges lehessen a bőröd.
  • Redness Relief Complex Day & Night Serum - gyulladáscsökkentő szérum érzékeny, problémás, rosaceara hajlamos bőrre. Ez az a készítmény, amit neked találtak ki. A többi QMS termékkel harmóniában azért dolgozik, hogy a pirosas, gyulladt bőrt megnyugtassa, kisimítsa és megerősítse.
  • ajándék Cellular Sun Shield SPF50 PA+++ UVA/UVB Sunscreen Lotion - 50 faktoros anti-aging napvédő krém, ami elengedhetetlen egy tudatos bőrápoló számára.
  • ajándék neszesszer, hogy legyen miben magaddal vinned a tuti arcápolási szettedet!